La Jungla
Carles Porta, a 'Crims'
Foto: Carles Porta, a 'Crims' | TV3
Televisió

Carles Porta denuncia que el 112 hagi negat una ambulància a la mare: "Per ella, ma-to"

Barcelona.
Carles Porta, a 'Crims'
Foto: Carles Porta, a 'Crims' | TV3

Carles Porta ha denunciat que el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) hagi negat una ambulància a la seva mare de 82 anys. El presentador de Crims a TV3 ha actualitzat l’estat de la seva mare mitjançant el seu compte de Twitter.

Al detall: 

  • La primera notícia s’ha fet pública a les deu del matí amb un tuit del presentador català, sense saber encara que es tractava de la mare de Porta.
  • El presentador català ha denunciat públicament l’actuació del 112 i del SEM i ha advertit: “Responsables del 112 i SEM que no heu volgut enviar una dona de 82 anys que es caragolava de dolor abdominal, des de les dues de la matinada, per una càpsula-càmera obstruint-li el budell, guardeu la trucada, com a prova”.
  • Dotze hores després, Porta tornava a escriure a Twitter per actualitzar l’estat de la seva mare i agrair els comentaris de la gent, aquest cop mencionant-la directament: “Ma mare està bé (dins del que cap) a urgències de l’Hospital Universitària Arnau de Vilanova. Pendents si la càpsula-càmera es mou i pendents de cirurgia”.
  • També, al mateix tuit, ha tornat a estar crític amb l’actuació dels responsables: “Diuen que han actuat ‘correctament’ no enviant ambulància. Us desitjo que la vostra mare no hagi de passar mai res semblant”.

En profunditat: Minuts després, el periodista ha compartit una fotografia de la seva mare a l’hospital atesa pels sanitaris. A més, acompanyant la imatge, Porta ha fet un comentari breu i rotund, fruit de la preocupació d’un fill per la seva mare: “Per ma mare, ma-to”.

Categoria: La Jungla