La Jungla
Carles Porta, a 'Crims'
Foto: Carles Porta, a 'Crims' | TV3
Televisió

TV3 lliga Carles Porta i assegura més 'Crims' els propers anys

Barcelona.
Carles Porta, a 'Crims'
Foto: Carles Porta, a 'Crims' | TV3

L'èxit de Crims a TV3 és ja indiscutible. Líder absolut de les nits de dilluns a Catalunya, cap altra cadena és capaç de fer ombra al totpoderós Carles Porta. Per aquest motiu, la televisió pública ha signat un conveni per continuar emetent el programa els propers anys.

Al detall: Durant la seva compareixença aquest divendres a la comissió de la CCMA al Parlament, el director de TV3, Sigfrid Gras, ha anunciat la firma d'un conveni amb les productores True Crime Factory i Goroka per garantir la producció de nous programes de Crims els pròxims anys a la televisió pública.

Què diu Sigfrid Gras? En la seva intervenció, el director de TV3 ha celebrat les audiències aconseguides pel global de la cadena des del començament de temporada. Gras s'ha mostrat "superorgullós" de les xifres al prime time televisiu, i ha recordat que la televisió pública ha estat líder absoluta al setembre i l'octubre. En el que portem de novembre, el canal es manté en primera posició amb un 15,1% de share.

Crims, en xifres: En aquesta tercera temporada, represa el 14 de novembre, Crims s'ha consolidat definitivament com l'opció preferida dels catalans la nit dels dilluns, i ha trencat dues setmanes seguides el seu propi rècord absolut d'audiència:

  • 14 de novembre, 29,3% i 651.000 espectadors.
  • 21 de novembre, el capítol més vist amb un 30,2% i 682.000 espectadors.

Per tot això, Sigfrid Gras ha considerat "una bona notícia" la signatura del conveni amb les productores de Crims, que significarà també que hi hagi noves entregues del programa de Catalunya Ràdio.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Televisió