La Jungla
Aitana i Miguel Bernardeau a 'El Hormiguero'
Foto: Aitana i Miguel Bernardeau a 'El Hormiguero' | Antena 3
Famosos

Aitana i Miguel Bernardeau, els detalls de la seva relació: com es van conèixer i una primera cita "desastrosa"

Barcelona.
Aitana i Miguel Bernardeau a 'El Hormiguero'
Foto: Aitana i Miguel Bernardeau a 'El Hormiguero' | Antena 3

Aitana i Miguel Bernardeau han fet ja tres anys de parella. Una relació que va començar el 2019, quan tots dos començaven a ser famosos, i que els ha dut a fer una sèrie junts: La última, de Disney+, que aquest dimecres han promocionat a El Hormiguero.

Al detall: Al programa de Pablo Motos, encara al punt de mira per la polèmica masclista, la catalana i el valencià han fet evident la seva gran complicitat. I és clar, no podien marxar sense parlar de la seva història d'amor. Amb una informació poc explicada: es van conèixer a través d'Instagram.

Què diu Aitana?

  • "El vaig veure a Élite i vaig pensar, què guai aquest noi. Em va agradar".
  • "Em va sorprendre moltíssim com actor. Primer, el seu personatge no m'agradava. Però després li agafes carinyo".
  • "Vaig fer allò de buscar-lo a Instagram i veure si m'escrivia. Coses típiques d'una nena de 19 anys".

A més, la cantant i l'actor han detallat també com va anar la seva primera cita en un restaurant de Fuencarral, a Madrid: "Vam quedar per sopar, i la resta és història". La realitat, però, és que van pensar que després d'aquella trobava no es tornarien a veure.

  • "Va ser un desastre. Em va caure la copa pel terra", ha recordat Aitana.
  • Bernardeau gairebé no va tastar el menjar, dels nervis: "No vaig menjar res".
  • "Pensàvem que no ens veuríem mai més. Era el boom d'Élite i Operación Triunfo, i quan vam sortir del local tothom ens parava pel carrer".
  • Finalment, l'Aitana va marxar en taxi per un costat i en Miguel per l'altre: "Creia que no el tornaria a veure en la vida".

Qui és Miguel Bernardeau? Fill de l'actriu Ana Duato (Cuéntame cómo pasó) i el productor Miguel Ángel Bernardeau, és un actor valencià de 25 anys. Després de fer-se conegut amb el paper de Guzmán a Élite, l'artista ha fitxat per fer un dels personatges principals de 1899, la nova sèrie d'èxit de Netflix. També serà El Zorro a la producció que prepara Prime Video.

La última. D'altra banda, la sèrie conjunta d'Aitana i Miguel Bernardeau s'estrena aquest divendres 2 de desembre. La Candela (Aitana), una treballadora d'una empresa logística que vol ser cantant, es retroba amb en Diego (Miguel), un antic company d'institut que es vol dedicar a la boxa. Com és d'esperar, perquè en cas contrari no tindria més argument, les seves vides estan a punt de canviar sense ells saber-ho...

Categoria: La Jungla