La Jungla
Pablo Motos fa un petó al coll a Anastacia a 'El Hormiguero'
Foto: Pablo Motos fa un petó al coll a Anastacia a 'El Hormiguero' | Antena 3
Televisió

Elsa Pataky, Mónica Naranjo, Anastacia... la llista interminable del masclisme de Pablo Motos a 'El Hormiguero'

Barcelona.
Pablo Motos fa un petó al coll a Anastacia a 'El Hormiguero'
Foto: Pablo Motos fa un petó al coll a Anastacia a 'El Hormiguero' | Antena 3

Pablo Motos ha reaccionat amb fúria a la nova campanya del Ministeri d'Igualtat, que recupera una pregunta que ell mateix va fer anys enrere durant una entrevista a Elsa Pataky per titllar-lo de masclista. "Menteixen", ha esclatat aquest dijous a El Hormiguero. Però la realitat és que les vegades que el presentador valencià ha protagonitzat moments incòmodes amb convidades dones es compten per desenes.

Elsa Pataky: L'entrevista que Motos va fer a l'actriu madrilenya l'any 2016 és el que ha encès la metxa. Pataky anunciava aleshores una línia de llenceria de Women'secret. A mig programa, la pregunta compromesa:

  • "No és una pregunta íntima, sinó periodística. Tu, quan dorms, portes roba interior sexy o còmoda?".

Mónica Naranjo: També el 2016, Motos va aprofitar una entrevista a la Pantera de Figueres per tocar-li el cul i fer-li un petó. Va dir que si tingués un darrere com el d'ella faria el programa d'esquenes.

Alessandra Ambrosio: Tampoc va deixar indiferent ningú el joc que es va inventar per fer un petó a la boca a la model brasilera Alessandra Ambrosio. "Això ho hem de fer amb els llavis?", deia ella sorpresa. Aquí el moment:

Maggie Civantos: El 2017, Motos va tornar a generar polèmica amb l'entrevista a una altra actriu. En aquell cas era Maggie Civantos, que promocionava Las chicas del cable. Després del programa ella va dir que s'ha "sentit ofesa" amb les preguntes del presentador. Què havia dit ell?

  • "De seguida parlem de la sèrie, però abans hi ha una pregunta que tothom es fa sobre les noies. Sabeu ballar reggaeton?".
  • "Les noies es divideixen entre les que saben perrear i les que no".

Mónica Carrillo: La presentadora d'Antena 3 Noticias també va ser víctima d'una de les entrevistes incòmodes de Motos l'any 2017. En aquella ocasió, el de Requena va deixar anar:

  • "Creus que atraus els homes i per això els agrada llegir-te?".
  • "Portes biquini o banyador?".
  • "Tu ets un mite eròtic i ho saps. De vegades miro les notícies amb el volum baixat".

Anastacia: Tot i que un dels programes que més crítiques ha rebut és el que va fer amb Anastacia també el 2017. En aquella ocasió, i sense avisar, va arribar a fer un petó al coll de la cantant. La cara d'ella evidenciava que no li havia fet cap gràcia. Per acomiadar l'entrevista, Motos va insistir en tornar a petonejar, una vegada i una altra, la convidada. "A Espanya ens acomiadem amb quatre petons. Bé, cinc", bromejava ell.

Per últim: La llista d'actituds misògines de Motos a El Hormiguero és molt més extensa. Començant per l'exactriu porno Sasha Grey, a la que no es va poder resistir a fer tota classe de preguntes sobre el seu passat al cinema per adults, o el petó que va fer a Cara Delevigne; les preguntes sobre la roba interior de Pilar Rubio o Chenoa; i anant a petar a les bromes a Anna Simon després que li saltés un botó de la camisa. Però tot això no hi cabia a l'anunci del Ministeri d'Igualtat contra el masclisme.

Categoria: La Jungla