La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Neix el segon fill de Pau Gasol: foto preciosa del bebé a l'hospital

Barcelona.
Foto: | Instagram

El que va ser jugador de bàsquet, i actualment empresari, Pau Gasol, està d'enhorabona. I és que en les últimes hores ha ampliat família amb el naixement del seu fill.

Què sabem? Cat McDonnel i Pau Gasol, que es van casar en secret durant l'estiu del 2019 a San Francisco, als Estats Units, han donat la benvinguda al seu segon fill, que ha nascut el dimecres 30 de novembre. Un anunci que els dos han compartit a través de les seves xarxes socials, els seus respectius comptes d'Instagram, amb una publicació conjunta. Per fer-ho s'han valgut de dues precioses fotografies. En la primera apareix la parella, mentre Cat sosté el nadó en braços. En la segona captura apareix el bebè acabat de nàixer descansant en el seu bressol, enrotllat amb una manta.

Què ha dit? Pau Gasol i la seva dona han compartit amb els seus amics i seguidors el mateix comunicat a través de les seves xarxes. Tots dos han volgut deixar clar que estan molt bé i que estan molt feliços amb l'arribada del seu segon fill. Entre altres coses escriuen: "Estem molt contents de donar la benvinguda al nostre fill al món". Parlem d'això:

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Pau (@paugasol)

Les reaccions: Una publicació a Instagram que ràpidament s'ha omplert de comentaris i 'm'agrada'. "Felicitats", "Enhorabona a tota la família", "Un altre culer al món", "Moltíssimes felicitats", "Benvingut al món, petit" o "Té una gran retirada a la seva germana". Aquests són alguns dels molts missatges que es poden llegir a la publicació. Pel que fa a la quantitat de 'm'agrada', superen la barrera dels 144.000.

Per últim: Amb el naixement del seu fill, que de moment no han donat a conèixer el seu nom, Pau i la seva dona ja formen una família de quatre. I és que el 13 de setembre del 2020 va néixer la primera filla del matrimoni. Una nena que es diu Elisabet Gianna Gasol. Un nom, el de Gianna, que els pares van escollir per la seva filla amb motiu de l'estreta relació que Pau Gasol tenia amb Kobe Bryant, el seu millor amic, que va perdre la vida en un accident d'helicòpter, el 26 de gener del 2020, juntament amb la seva filla Gianna.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Instagram Pau Gasol