La Jungla
Foto: | TV3
Xarxes

Emotiva felicitació de Quim Gutiérrez al seu fill Bru, pel seu primer aniversari

Barcelona.
Foto: | TV3

L'actor català de Barcelona, Quim Guitérrez, desfà els seus seguidors a les xarxes amb una tendra felicitació amb motiu del primer aniversari del seu fill Bru.

Què sabem? El fill de Quim Gutiérrez i la seva parella, la model Paula Willems, està d'enhorabona. I és que el petit fa un any avui dilluns 28 de novembre. Una data molt especial que l'actor ha volgut compartir amb els seus seguidors d'Instagram. Ho ha fet compartint dues fotografies que han fet les delícies de molts. Les mostrem, a continuació.

Què ha fet? L'actor Quim Gutiérrez, conegut per participar en mítiques sèries com El cor de la ciutat, ha publicat una preciosa fotografia en blanc i negre d'ell mentre abraça al seu fill Bru. Una imatge que ha publicat a les seves xarxes amb motiu del primer aniversari del seu fill. "Un any de Bru" escriu l'actor juntament amb la publicació. Unes paraules que acompanya amb l'emoticona d'un cor color vermell. Parlem d'això.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de quimyo (@quimyo)

La reacció: Els seus seguidors i amics no han tardat a comentar la publicació que el de Barcelona ha publicat en el seu compte d'Instagram durant el migdia del dilluns 18 de novembre. La fotografia ja suma més de 7.800 'm'agrada' i molts comentaris. Entre altres, es poden llegir els següents: "Quina foto més tendra", "Gaudeix-lo que es fan grans massa ràpid", "Una foto preciosa", "Per molts anys, Bru" o "Enhorabona i a gaudir-lo".

A més a més: L'actor, que recentment ha estrenat la pel·lícula Historias para no contar, no només ha compartit la instantània en blanc i negre a la que fem referència, sinó que a les seves històries ha publicat una segona fotografia. Una imatge en color on Quim Gutiérrez, assegut i sense samarreta, abraça al seu fill amb braços, protegit per una manta color mostassa i una gorra blanca a conjunt amb la roba que porta. "Fa un any. Bru", afegeix el català.

Per últim: La mare de la criatura, la guapíssima model Paula Willems d'ulls clars, també ha felicitat el seu fill Bru. Ho fa fet publicant una imatge en blanc i negre on el petit apareix d'esquena a càmera mentre llueix una divertida corona decorada amb puntets on apareix el número u en gran. "En Bruno fa un any", escriu la model nascuda a Granada. A més a més, en les seves històries d'Instagram ha publicat una fotografia recordant el seu embaràs, on llueix la incipient panxa que tenia abans de donar a llum. Paula Willems també ha publicat un petit text, en forma de poema, reflexionant sobre el primer any de vida del seu nadó. Entre altres coses escriu: "Un any del meu regal més gran".

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Paula Willems (@_paulawillems)

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Instagram Cinema