La Jungla
Foto: | TV3
Famosos

Gimnàs i menjar molt: Quim Gutiérrez, canvi radical per la sèrie del crim de la Guàrdia Urbana

Barcelona.
Foto: | TV3

Quim Gutiérrez serà Albert López a El cuerpo en llamas, la minisèrie que prepara Netflix sobre el mediàtic crim de la Guàrdia Urbana. El rodatge va començar fa poques setmanes a Barcelona, i s'allargarà fins el febrer. Durant aquests mesos, l'actor ha de guanyar pes i massa muscular per assemblar-se, com més millor, a l'amant de Rosa Peral, que interpretarà Úrsula Corberó.

Al detall: A les xarxes socials, Quim Gutiérrez ha anat mostrant últimament algunes imatges de la seva nova rutina per aconseguir el cos d'Albert López. Uns nous hàbits, per cert, dels quals ha parlat aquest cap de setmana al programa Col·lapse de Ricard Ustrell a TV3.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de quimyo (@quimyo)

Què diu Quim Gutiérrez?

  • "He guanyat entre set i vuit quilos de massa muscular a base de gimnàs i dieta. M'han posat una dietista i estic menjant molt".
  • "Metabòlicament, engreixar-se és més xungo que guanyar massa muscular".
  • "Trobo molt més difícil menjar moltíssim. Tens mal de panxa, dorms pitjor, estàs més cansat...".
  • "Sempre faig una preparació del personatge, imaginar la seva rutina física. L'esport que faig normalment, l'oriento al personatge".
  • "Si entreno una hora i pico, aquella estona m'orienta a l'univers del personatge. Quan vaig a rodar, ja he destinat unes hores a pensar des de dins de l'altra persona".
 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de quimyo (@quimyo)

Per últim: Quim Guitérrez va ser el convidat a Col·lapse de Ricard Ustrell aquest dissabte a la nit. El programa va fer un 7,3% d'audiència, amb 106.000 espectadors de mitjana, i va quedar en quarta posició per darrere de les pel·lícules d'Antena 3, Cuatro i La 1. És la segona pitjor marca des de l'estrena, el passat 17 de setembre.

Categoria: La Jungla