La Jungla
Foto: | La 2
Xarxes

Quim Gutiérrez sorprès per la seva mare, Dolors: un detall que emociona

Barcelona.
Foto: | La 2

L'actor nascut a Barcelona, Quim Gutiérrez, comparteix en les seves xarxes socials el preciós detall que li ha fet la seva mare.

Què sabem?: Quim Guitérrez ha publicat en el seu compte d'Instagram la sorpresa que la seva mare, Dolors, a qui ell està molt unit, li ha fet arribar. Una publicació que acumula molts comentaris i 'm'agrada' per part dels seus seguidors, més de 270.000 persones.

De què es tracta?: Tot i que alguns dies tard, la mare de l'actor li ha fet arribar una safata plena de panellets artesanals, de diferents gustos. Una safata que la seva mare ha embolicat amb paper de color vermell. També ha posat un llaç del mateix color. Una tradició catalana amb la qual Quim Guitérrez s'ha emocionat molt i s'ha sentit més a prop de la seva terra, Catalunya, que troba molt a faltar. L'actor viu a Madrid amb la seva parella i fill i sempre que la seva agenda li permet s'escapa fins a Barcelona per passar uns dies.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de quimyo (@quimyo)

La reacció: Molts dels seus seguidors no han dubtat a comentar la publicació. Entre altres coses li han dedicat missatges com els següents:

  • "Boníssims i si són de la mare, més".
  • "Detalls plens d'afecte i amor".
  • "Les mares són genials, la meva també ho fa".
  • "Quina mare tan bonica".
  • "No perdis mai els nostres costums".

Per últim: Actualment l'actor es troba immers en el rodatge de la sèrie de Netflix, El cuerpo en llamas. Una producció que tractarà sobre el cas de la Guàrdia Urbana de Barcelona. Quim Guitérrez es posa en la pell d'Albert López, mentre que la també catalana Úrsula Corberó interpreta a Rosa Peral.

A més a més: L'actor acaba d'estrenar la seva última pel·lícula, Un año, una noche. Un film dirigit pel català Isaki Lacuesta que narra la història d'amor i superació d'una parella que viu a París l'atemptat terrorista, que va tenir lloc l'any 2015.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram