La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Aitana reapareix després de la seva ruptura: cabells curts i vestit impossible totalment transparent

Barcelona.
Foto: | Instagram

La cantant catalana Aitana Ocaña ha reaparegut en un acte organitzat a Madrid durant la nit del dimecres 14 de desembre, després de fer-se pública la seva ruptura amb Miguel Bernardeau, amb qui ha estat quatre anys.

Què sabem? A banda de la seva faceta com a cantant, Aitana també triomfa en el món de la publicitat. I és que moltíssimes són les marques que volen comptar amb la imatge de l'artista per potenciar les seves vendes. Una d'aquestes marques és l'exclusiva Yves Saint Laurent Beauté, que en les últimes hores ha organitzat a Madrid un sopar de Nadal amb tots els seus ambaixadors de marca.

El vestit: Per a l'ocasió, Aitana Ocañana ha escollit un atrevit conjunt negre, completament transparent, amb el que ha deixat veure la seva roba interior. Uns sostenidors negres i unes calcetes molt fines del mateix color. La cantant ha rematat el seu conjunt amb uns altíssims tacons, negres també, i amb un nou pentinat. I és que la que va ser concursant d'OT ara llueix mitja melena, per sobre de les espatlles. Parlem d'això.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Davidx (@davidxdyp)

Què ha dit? Molt reservada de la seva vida privada, Aitana Ocaña ha optat per no dir res sobre la seva ruptura amb Miguel Bernardeau. Tot i que els dos, mentre han estat parella, han protagonitzat diferents portades de revistes, parlant de la seva vida i relació, i fa pocs dies han estrenat una sèrie, La última, on els dos comparteixen pantalla. "Sobre la meva vida personal sabeu que mai dic res i avui no serà diferent", ha dit la cantant a la seva arribada a la festa, responent als mitjans de comunicació.

A més a més: Aitana Ocaña, parlant amb els mitjans de comunicació, també va volgut demanar, si us plau, que respectin la seva intimitat i que la deixin de gravar a casa seva perquè ho està passant molt malament.

  • "Us ho dic amb la mà en el cor, no em graveu a casa perquè està començant a venir molta gent"
  • "Homes que venen a les tres i quatre de la matinada. Jo estic sola i ho passo molt malament i tinc molta por".
  • "Entenc que és una conseqüència de la vostra feina, però quan feu fotos i vídeos de casa meva per fora ho passo molt malament i us demano la vostra ajuda".
  • "No em graveu a casa. Jo entenc que m'heu de gravar al carrer o a on sigui, és el que hi ha, però no em graveu a casa, si us plau. Us ho suplico".

Per últim: Va ser el dimecres 14 de desembre quan la revista Lecturas va fer pública, en la seva portada, que Aitana Ocaña i l'actor Miguel Bernardeau han posat punt final a la seva relació després de quatre anys junts. Una noticia que ha agafat a molts per sorpresa, ja que les últimes mostres d'amor en públic de la parella es van produir fa poc, en la presentació de la sèrie que els dos acaben de rodar junts, La última. 

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Música