La Jungla
Shakira surt del jutjat a Barcelona
Foto: Shakira surt del jutjat a Barcelona | Europa Press
Famosos

Shakira desbarra de Piqué: contundent missatge de Cap d'Any des del despit

Barcelona.
Shakira surt del jutjat a Barcelona
Foto: Shakira surt del jutjat a Barcelona | Europa Press

Shakira comença 2023 amb polèmica, després d'haver publicat, aquest diumenge a la nit, una felicitació de Cap d'Any plena de missatges molt directes contra Gerard Piqué.

Què sabem? Aquest 1 de gener, la cantant colombiana s'ha afegit a la llarga llista de famosos que desitgen públicament un bon any als seus seguidors, amb un text escrit des del despit contra Piqué. Un missatge compartit prop de la mitjanit, que ha fet que en les últimes hores tots dos esdevinguessin tendència a les xarxes socials.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Shakira (@shakira)

Què diu Shakira?

  • "Encara que continuïn obertes les ferides aquest nou any, el temps té mans de cirurgià".
  • "Encara que algú ens hagi traït, cal seguir confiant".
  • "Davant del menyspreu, continuar-se valorant".
  • "Perquè hi ha més gent bona que indecent. Més gent empàtica que indolent".
  • "Són menys els que se'n van i més els que romanen al nostre costat".
  • "Les nostres llàgrimes no són una pèrdua, reguen el terra on naixerà el futur i ens fan més humans, perquè enmig del desamor es pugui continuar estimant".

Al detall: Shakira ha passat les Festes a Dubai amb els seus fills, Milan i Sasha. Amb ells va compartir una primera postal nadalenca des del desert dels Emirats Àrabs Units, abans de tornar a Barcelona perquè els menors comencessin el nou any amb el pare.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Shakira (@shakira)

A més, el missatge més punyent de Shakira coincideix amb el nou enfrontament amb l'ex del Barça. El motiu, la data de la marxa a Miami. En un primer moment, la cantant havia d'abandonar Barcelona amb els fills després de Reis. Però l'escola a Florida comença el 5 de gener, i l'artista hauria volgut que Milan i Sasha anessin a classe des del primer dia. Finalment, la data triada pel viatge seria el 8 de gener.

  • Els últims passos abans de marxar a Miami els farà Shakira després de valorar la salut del seu pare, que es troba molt delicat. De fet, la cantant contempla l'opció de viatjar amb diversos metges de la clínica Teknon de Barcelona perquè estigui cuidat durant tot el trajecte.

Per últim: Després de passar Nadal i Sant Esteve separats, Piqué i els seus fills han gaudit junts de la nit de Cap d'Any. Els nens també viuran amb el pare el seu darrer dia de Reis a Barcelona abans de deixar casa seva a Catalunya per començar una nova vida als EUA la setmana vinent. 

Categoria: La Jungla