La Jungla
Los Morancos i Ana Obregón a les Campanades 2023
Foto: Los Morancos i Ana Obregón a les Campanades 2023 | RTVE
Televisió

La reacció de Los Morancos al tall d'Ana Obregón en saltar-se el guió a les Campanades

Barcelona.
Los Morancos i Ana Obregón a les Campanades 2023
Foto: Los Morancos i Ana Obregón a les Campanades 2023 | RTVE

Les Campanades a RTVE han estat molt comentades per l’actitud i l’humor de Los Morancos i els discursos emotius d’Ana Obregón. Amb les xarxes socials centrades en l’”humor desfasat” dels humoristes, com alguns usuaris i usuàries han assenyalat, hi ha hagut un moment que ha quedat eclipsat, minuts abans de la mitjanit.

Al detall: Amb l’absència d’Anne Igartiburu a les Campanades de RTVE, que finalment va acompanyar a Ibai Llanos a través de Twitch, Los Morancos van ser els encarregats de presentar-les juntament amb Ana Obregón.

  • Des de primer moment, la “bogeria” i “descontrol” propis de l’humor de Los Morancos van estar presents, fet que ha generat opinions molt diverses a les xarxes socials.
  • A mesura que s’apropaven els minuts per la mitjanit, cada vegada era més evident que el descontrol i la improvisació dels humoristes generava nerviosisme a la presentadora.

En profunditat: Concretament, va haver-hi un moment de la nit on Ana Obregón va veure’s obligada a reaccionar per seguir amb l’ordre correcte del guió:

  • En un dels moments de la nit, Jorge Cadaval va començar a articular: “Una cosa et diré...”, fet que va comportar que Ana Obregón puntualitzés el que tocava per guió: “els desitjos”.
  • Sense fer cas, el germà gran de Los Morancos va continuar a la seva: “A mi m’agradaria saludar en idiomes...”.
  • En aquest moment, Obregón, que ja se la veia una mica desesperada pels salts de guió, va agafar les regnes de la situació: “Però això després, perquè tots tenim desitjos...”, fet que va provocar que els germans, incrèduls, giressin els caps cap a l’equip del programa.
Categoria: La Jungla