La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

La que va ser nòvia del fill d'Ana Obregón es casa: el seu futur marit, català i amb molts diners

Barcelona.
Foto: | Europa Press

Carolina Monje, que va saltar a la fama per ser la nòvia del difunt Àlex Lequio, el fill d'Ana Obregón, ha refet la seva vida molt ràpid. Tant, que ha anunciat que es casa.

Què sabem? Va ser el maig del 2020, en plena pandèmia del coronavirus, quan el jove Àlex Lequio va perdre la vida a Barcelona després d'una llarga i dura lluita contra el càncer. Una mort amb 25 anys que ha deixat devastada a la seva mare, Ana Obregón, que actualment encara intenta tirar endavant. El seu pare, Alessandro Lequio, col·laborador de Telecinco, també està tocat, tot i que per la seva feina a la televisió intenta no mostrar-ho gaire. La que va ser la seva nòvia, Carolina Monje, que treballa com a dissenyadora de roba, estava tocada. I parlem en passat perquè ja no ho està. La de Barcelona ha refet ràpidament la seva vida i només dos anys després que morís el seu amor ha anunciat que es vestirà de blanc.

L'anunci: Ha estat a través de les seves xarxes socials, el seu compte d'Instagram, on la jove de Barcelona ha anunciat que durant els pròxims mesos es casarà. Un esdeveniment que fa moltíssima il·lusió a la jove dissenyadora, que en el seu dia tan especial podria lluir un dels seus conjunts, de la firma Carola Monje.

En detall: Ha estat la seva parella, Alex Lopera, l'encarregat de demanar-li la mà. Per a l'ocasió, Lopera li ha regalat un impactant anell de brillants de volta catalana del que Carolina Monje presumeix a les seves xarxes socials. Ho fa molt contenta i orgullosa. "La meva millor amiga per sempre. T'estimo", escriu ell en el seu compte d'Instagram. Les felicitacions i missatges per part del seu cercle d'amics no s'han fet esperar. "Moltes felicitats", "Em moro d'amor" o "Us estimo" són alguns dels comentaris que més es repeteixen.

Qui és ell? El nou nòvio de Carolina Monje, amb qui fa mesos que surt, és Alex Lopera. Com ella, ell també és català. Va anar a l'escola a Sant Cugat, en el col·legi La Farga. Posteriorment, va estudiar a ESADE i també va passar per la Universitat Hebrea de Jerusalem. Llicenciat en Dret Econòmic, el que serà marit de Carolina Monje, que gaudeix d'un altíssim poder adquisitiu, va començar a treballar amb 17 anys en el món de l'internet. Actualment, és cofundador de Verse, una aplicació mòbil que permet fer pagaments i cobraments de diners al moment. La gran pregunta és, convidaran a Ana Obregón al casament?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram