La Jungla
Foto: | TV3
Xarxes

Quim Masferrer fa plorar amb les paraules que dedica a Xantal Llavina, víctima del càncer de mama

Barcelona.
Foto: | TV3

L'actor i presentador de Sant Feliu de Buixalleu, Quim Masferrer, emociona a tothom amb les paraules que dedica a Xantal Llavina.

Què sabem? La periodista de Catalunya Ràdio, Xantal Llavina, el dia 22 de desembre, just abans de començar les festes de Nadal, a través del seu compte de Twitter, va fer públic que pateix càncer de mama. Una malaltia que Llavina, segons va confessar, afronta amb energia i amb molta actitud positiva. Per aquest motiu durant uns mesos estarà allunyada de la seva feina, centrada en la recuperació. Els missatges d'afecte per part dels seus amics i seguidors, per desitjar-li ànims, no es van fer esperar. En total supera la barrera dels 1.500 comentaris.

Què ha dit Quim Masferrer? El presentador de TV3, també a través del seu compte de Twitter, ha tingut unes precioses paraules cap a la periodista amb qui té una bonica filla, que igual que la mare també es diu Xantal. Masferrer, entre altres, ha dit que Llavina és una "dona molt lluitadora i valenta". Una actitud, confessa, que ha demostrat en "infinitat de vegades". Per aquesta raó, Quim Masferrer està convençut que Xantal guanyarà la batalla al càncer de mama. El missatge al qual fem referència és el següent:

Les reaccions: Un missatge del presentador del programa El Foraster que acumula molts comentaris, com no podia ser d'altra manera. Entre altres coses li han fet arribar missatges com: "Molts ànims i força", "Us envio l'abraçada més gran que es pugui fer", "Això quedarà com a un repte més superat" o "Feu-vos molta companyia que ara us feu falta l'un a l'altre".

Per últim: Quim Masferrer i Xantal Llavina han estat parella durant onze anys i ara es troben en procés de separació. Els dos tenen una filla en comú, que també es diu Xantal, que va néixer l'any 2015 després que la presentadora es quedés embarassada en un viatge que va fer a Suècia amb Quim Masferrer l'any 2014. Abans de formar una família amb l'actor i presentador, la de l'emissora de Catalunya Ràdio va estar casada amb un company seu de TV3, Rafael Bagot.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Salut Twitter