La Jungla
Foto: | TV3
Televisió

Arcadi Alibés i dos 'superinfluencers', sorpreses d''El Foraster' a l'Ametlla de Merola

Barcelona.
Foto: | TV3

El Foraster ha visitat aquest dilluns a la nit l'Ametlla de Merola, un petit nucli de Puig-reig històricament vinculat a la indústria tèxtil. En aquest racó del Berguedà, Quim Masferrer s'ha trobat amb tres dels seus veïns més famosos: l'Arcadi Alibés, periodista esportiu de TV3, i els germans Jordi i Arnau Koalitic, dos influencers amb milions de seguidors.

Al detall: L'Arcadi Alibés va néixer i créixer a l'Ametlla de Merola, tot i que fa 40 anys que no hi viu. Un o dos cops al mes, torna al poble per anar a córrer.

  • "Aquí [a la plaça del poble] és on vaig començar a córrer. Allà hi havia el meu col·legi i aquí hi havia el pati, on jugàvem i corríem".
  • "Qui perd els orígens perd la identitat. Doncs jo no els he perdut mai".
  • "Porto 150 maratons. He anat per tot el món: Nova York, Boston, Chicago, París, Berlín, Tòquio, Los Angeles, Mèxic, Montreal, Sydney, Melbourne, Moscou... En total, m'acosto als 100.000 quilòmetres".
  • "Corro per tenir salut i per estar bé, i per arribar als 62 anys en plena forma".

A més a més: Al programa hi surten també els superinfluencers Jordi i Arnau Koalitic, dos germans famosos arreu del món per les fotos creatives que comparteixen a les xarxes socials. A Instagram, en Jordi acumula ja 5,6 milions de seguidors. A TikTok en té gairebé 20 milions.

  • Han treballat per Mercedes, Assus, Lamborghini, Nike, el Barça i Will Smith, entre d'altres.
  • No van poder ser a la reunió al teatre del poble perquè els havien encarregat anar a fer una foto a Las Vegas.
  • "Venim molt sovint a l'Ametlla de Merola a fer fotos. Té molts tipus de paisatges diferents en molt poc tros, els carrerons amb cases blanques, la part industrial. Fins i tot la gent del poble ens ajuda amb els shootings".

Audiències: El Foraster és líder absolut de la nit de dilluns i escombra la competència. Amb 522.000 espectadors i un 25% de quota de pantalla, va ser el programa més vist de la seva franja i de tot el dia a Catalunya. Molt enrere van quedar En el nombre de Rocío de Telecinco (14,2%), El hormiguero d'Antena 3 (11,4%) i Masterchef Celebrity de TVE (11,2%).

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Televisió TV3