La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Jorge Javier Vázquez enamorat d'un company de 'Sálvame' de 24 anys

Barcelona.
Foto: | Telecinco

El presentador català nascut a Badalona, Jorge Javier Vázquez, té 52 anys però confessa sentir-se més jove que mai. Tant és així que no tira la tovallola i confessa estar disposat a trobar la persona que el faci feliç.

Què sabem: Durant la tarda del dilluns 24 d'octubre Jorge Javier Vázquez va entrevistar a Ana María Aldón. Una entrevista que el programa Sálvame va emetre a partir de les set de la tarda, per fer la competència Sonsoles Ónega a Antena 3 que ahir a la mateixa hora estrenava programa, Y ahora Sonsoles. Una entrevista on Jorge Javier va sincerar-se sobre el seu estat sentimental.

  • "La gent em diu que soc molt pesat amb l'edat, però per segons quines coses em sento molt gran".
  • "Tinc 52 anys i en faré 53. Però penso que tinc vint anys perquè tinc la mentalitat com un noi de vint".
  • "Ara mateix m'agrada un noi que treballa amb nosaltres a l'equip".
  • "El noi té 24 o 25 anys i s'està assabentant ara que m'agrada".

A més a més: L'atracció que sent el presentador català cap al seu company de programa és tan forta que inclòs ha demanat a membres de l'equip que li diguin quin és el seu compte Instagram. D'aquesta manera Vázquez pot estar en contacte amb ell i xatejar per la coneguda xarxa social. "M'he vist demanant el seu compte", va afirmar.

Per últim: El gener del 2018 es va fer pública la separació de Jorge Javier Vázquez de la seva parella, Paco. Una relació que va durar deu anys, tot i que van tenir moltes anades i tornades. Tot i estar actualment separats, els dos mantenen una boníssima relació. Tant que Jorge Javier considera a Paco com algú de la seva família. 

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco