La Jungla
Jorge Javier a 'Sálvame'
Foto: Jorge Javier a 'Sálvame' | Telecinco
Televisió

Jorge Javier Vázquez esclata contra un raper convidat per Vox: "Mariconazo"

Barcelona.
Jorge Javier a 'Sálvame'
Foto: Jorge Javier a 'Sálvame' | Telecinco

Vox celebrarà un esdeveniment per celebrar la Hispanitat, al qual ha convidat a un raper que té una cançó on anomena al presentador estrella de Telecinco: “Vull pegar el mariconàs de Jorge Javier”. El badaloní, un cop més, no ha optat pel silenci i ha reaccionat.

Context: Aquest cap de setmana, Vox celebra a Madrid un esdeveniment lúdic-polític, amb el qual pretén festejar la Hispanitat amb activitats també pels més petits, entre les quals destaca un míting polític de Santiago Abascal i una corrida de toros, que simula els Sanfermines.

En profunditat: L’esdeveniment s’anomenarà Viva22 i es realitzarà al recinte Mad Cool de Madrid. Aquest any ja compta amb més de 20.000 persones inscrites a un recinte que té capacitat per a 80.000 i que pretén superar les xifres del darrer any, amb 30.000 assistents. La música també serà un element clau en aquesta celebració, que comptarà amb cantants, DJs i grups de música, alguns relacionats amb el negacionisme de la covid, el masclisme i amb discursos neonazis.

Al detall: 

  • Santaflow serà un dels artistes convidats a l’esdeveniment del partit d’ultradreta, juntament amb altres com Brian Cross o G. Babe. Aquest, té un tema del 2010, junt amb Eneyser i Porta, que diu les següents barbaritats: “Donaria el meu cotxe per tirar-me a Angelina Jolie i gravar-la fent-me una palla amb els peus. Vull pegar el mariconàs de Jorge Javier i que quedi muda la burra de Belén Esteban”.
  • Jorge Javier ha reaccionat a través de les xarxes socials, fent referència a la censura que han rebut altres rapers com Hasél o Valtonyc: “Quins nervis! Quines personalitats pàtries sortiran ara a la meva defensa? Perquè amb altres i altres bé que es van esquinçar les vestidures”. 
  • També, durant el programa Sálvame, Jorge Javier ha agraït al polític Joan Baldoví que hagi exposat aquesta qüestió durant la intervenció que ha realitzat al Congrés dels Diputats.

Possibles accions legals: En una carta a Vox feta pública a les xarxes socials, els advocats de Jorge Javier consideren que la lletra de la cançó vulnera el seu dret a l'honor i pot ser constitutiva d'un delicte d'odi i amenaces. Per això demanen que es prenguin mesures "per evitar que a l'esdeveniment es realitzin manifestacions que vulnerin" els seus drets.

  • "No cap el silenci contra l'odi perquè el silenci mata", dona per acabat el tema el presentador.
Categoria: La Jungla
Etiquetes: VOX Televisió