La Jungla
Andreu Buenafuente fa un petó a un pot de préssec en almíbar a 'Curraràs'
Foto: Andreu Buenafuente fa un petó a un pot de préssec en almíbar a 'Curraràs' | TV3
Televisió

Buenafuente arrasa a TV3 amb la seva filla Joana i un divorci en directe

Barcelona.
Andreu Buenafuente fa un petó a un pot de préssec en almíbar a 'Curraràs'
Foto: Andreu Buenafuente fa un petó a un pot de préssec en almíbar a 'Curraràs' | TV3

Andreu Buenafuente ja és un dels grans èxits de TV3 per les Festes de Nadal. L'aposta pel monòleg Curraràs, el dia de Sant Esteve, ha estat l'opció preferida pels catalans aquest dilluns a la televisió, amb gairebé 600.000 espectadors.

Què sabem? Durant poc més d'una hora, Buenafuente ha repassat des del teatre La Llotja de Lleida els moments més destacats de l'any a Catalunya i el món. Un espectacle amb participació de tota la família. A més de l'humorista de Reus i la seva dona, Sílvia Abril, també hi ha participat la seva filla Joana fent un cameo de directora.

Al detall: Buenafuente ha parlat de la guerra d'Ucraïna i les seves ganes de "cagar-se" en Putin —com el tió—, la llibertat al Madrid d'Ayuso amb la sanitat col·lapsada, la trencadissa de l'independentisme i la separació de Shakira i Piqué: "Es veu que ell va començar a marcar més gols com a visitant que com a local".

A més, com que ha estat un "any de separacions", el monòleg ha acabat amb el divorci en directe del matrimoni Buenafuente-Abril. "Diuen que estimar és deixar anar, i jo a tu t'estimo molt". Per videotrucada, així ha estat la seva ruptura de set segons, "com la independència".

'Alcarràs'. Com no podia ser d'una altra manera, Buenafuente ha homenatjat també Alcarràs, el fenomen de Carla Simón convertit en boom cinematogràfic. Fent un petó a un pot de préssec en almíbar per tenir sort el 2023, així és com l'humorista ha acomiadat l'any a TV3.

Per últim: Èxit indiscutible d'audiència, gràcies a Buenafuente TV3 s'ha alçat aquest dilluns amb el lideratge de la nit amb un 28,4% de quota de pantalla i 594.000 espectadors. Molt lluny han quedat La isla de las tentaciones de Telecinco (10,5%) i El Hormiguero d'Antena 3 (10%). El programa de la televisió catalana ha estat produït per El Terrat i ha tingut un cost de 216.000 euros.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Televisió