La Jungla
Froilán de Marichalar, en una imatge d'arxiu
Foto: Froilán de Marichalar, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Casa Reial

Froilán, implicat en una baralla a cops de navalla al centre de Madrid

Barcelona.
Froilán de Marichalar, en una imatge d'arxiu
Foto: Froilán de Marichalar, en una imatge d'arxiu | Europa Press

La Policia Nacional ha obert diligències contra Froilán de Marichalar, nebot del rei Felip VI, per la seva presumpta participació en una baralla multitudinària amb navalles a la sortida d'una discoteca del centre de Madrid.

Què sabem? Segons ha avançat El Confidencial, els fets haurien passat durant la Nit de Nadal, ben entrada la matinada del 25 de desembre. La policia espanyola va rebre el primer avís a les sis del matí, de les tres que es van fer en total. 

  • La baralla es va produir a les portes de la sala Vandido, al número 83 del carrer Goya.
  • Hi havia una trentena de persones implicades.
  • A més de Froilán, els agents van identificar Isabel Mateos, àlies 'la Pechotes', amiga del petit Nicolás.

Ferits: Un dels amics de Froilán va resultar ferit d'arma blanca en un braç, amb un tall de 2,5 centímetres. El fill de la infanta Elena l'hauria acompanyat en taxi a un hospital perquè rebés assistència sanitària.

Al detall: Quan la policia va arribar al lloc dels fets va trobar sang abundant a terra. Segons el mateix mitjà, un dels porters de la discoteca va confirmar la baralla entre dos bandes de joves sota els efectes de l'alcohol.

A més, a l'escenari de la baralla s'hi va trobar la carcassa d'un retrovisor. Malgrat que no és clar l'origen de la disputa, sí que se sap que estaria relacionat precisament amb els desperfectes a un vehicle aparcat a la zona.

No és la primera vegada que Froilán, que ja té 24 anys, es veu implicat en una baralla, tot i que fins ara sense navalles.

  • Malgrat que no havia transcendit, El Confidencial assegura que Froilán va protagonitzar un altre altercat l'abril de 2022 en un bar de Madrid quan va intentar colar-se a la cua del lavabo. Segons el mateix mitjà, un altre jove l'hauria fet caure a terra d'un cop de puny.
  • A més, el passat mes d'octubre El Economista avançava un altre enfrontament amb violència a les portes de la discoteca Kapital.
  • Sonades van ser també les imatges que Sálvame va fer públiques el març de 2017, a les quals es veia Froilán amenaçar un altre jove: "Compte, no em toquis".
  • Més enllà de les discoteques, Froilán va provocar la ira de la comunitat asiàtica a Espanya quan l'any 2015 va insultar un noi en una fira al crit de "tu calla, puto xinès".

Per últim: Per la baralla d'aquest Nadal, la policia investiga un delicte de baralla tumultuària, que comporta condemnes de tres mesos a un any de presó o multes de sis a 24 mesos.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Monarquia