La Jungla
Andreu Buenafuente, en una imatge d'arxiu
Foto: Andreu Buenafuente, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Televisió

Buenafuente torna a TV3 per Nadal: així és el programa que prepara

Barcelona.
Andreu Buenafuente, en una imatge d'arxiu
Foto: Andreu Buenafuente, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Andreu Buenafuente prepara un programa especial que s'emetrà per Nadal a TV3. Es dirà Curraràs i serà un monòleg televisat d'una hora, que es podrà veure el 26 de desembre, dia de Sant Esteve.

Què sabem? Amb aquest monòleg, i "com que ha estat un any traquil·let" —bromeja TV3 en un comunicat—, Buenafuente es disposa a fer un repàs d'allò més destacat del 2022. Una combinació de "sàtira política, costumisme i humor autobiogràfic per aconseguir el millor retrat sociològic" dels darrers dotze mesos, avança la televisió pública.

Al detall: Curraràs es farà des del teatre La Llotja de Lleida, que és precisament l'escenari d'un dels moments remarcables de l'any. I és que des d'allà es va projectar per primera vegada Alcarràs, l'exitosa pel·lícula de Carla Simón preseleccionada pels premis Òscar i guanyadora de l'Os d'Or a la Berlinale.

A més, aquesta producció de TV3 en col·laboració amb El Terrat suposa el retorn de l'humorista de Reus a la televisió pública catalana després d'una dècada.

  • Buenafuente va aconseguir la fama televisiva a TV3 als anys 90 i començament dels 2000, gràcies a programes de gran audiència com La cosa nostra.
  • Entre els anys 2004 i 2011 va anar a parar al grup Atresmedia. Primer a Antena 3 i més tard a La Sexta.
  • El 2011, el presentador va tornar a TV3 amb Com va la vida?, un programa de només dos episodis on conversava amb Eduard Punset.
  • Fins a finals de 2021, Buenafuente presentava Late Motiv a Movistar+.

En l'actualitat: Buenafuente va estrenar al setembre La casa dels còmics a la desconnexió de TVE a Catalunya, un espai que homenatja la trajectòria de cinc grans humoristes catalans. També s'ha deixat veure a HBO Max amb Berto Romero, en una versió televisiva del Nadie sabe nada que fan a la Cadena SER.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Televisió