La Jungla
Foto: | TV3
Televisió

Cantant catalana a TV3 insulta a Pablo Motos i Joel Díaz s'hi suma: "Et vomito"

Barcelona.
Foto: | TV3

El presentador de la cadena pública catalana, Joel Díaz, no es mossega la llengua i diu el que realment pensa del presentador d'Antena 3, Pablo Motos.

Què sabem? Aquests últims dies Pablo Motos està en boca de tothom per les actituds masclistes que ha mostrat en repetides ocasions en el seu programa, El Hormiguero, amb una llarga llista de convidades. Una polèmica per la que està rebent moltíssimes crítiques. Els últims a sumar-se al carro i dir el que realment pensen de Motos han estat Joel Díaz, presentador del programa Zona Franca, de TV3, i la rapera catalana nascuda a Sabadell, Santa Salut, que ha estat l'última convidada en el programa.

Santa Salut contra Motos: En un moment donat de l'entrevista, el presentador pregunta a la cantant, de només 24 anys, que com ho fa a les seves cançons per insultar però de manera elegant, utilitzant metàfores i sense dir insults com a tal. Santa Salut respon que cada cantant té la seva forma de fer-ho. De cop i volta la de Sabadell s'anima i cridant en mig del plató diu: "Puto Pablo Motos, que et donin, puto masclista". Unes paraules que les persones del públic del programa Zona Franca han aplaudit.

Joel Díaz s'hi suma: Després de preguntar a la cantant per com fer-ho per insultar, però de manera metafòrica, el presentador de TV3 intenta dir el que realment pensa de Pablo Motos de manera suau sense fer ús d'insults. Una manera d'insultar a través de metàfores, ha dit Diaz, que hauria d'anar posant en pràctica de mica en mica per poder dir en cada moment el que pensa. Les paraules del presentador contra Pablo Motos han estat:

  • "Pablo Motos ets una persona que si jo et veig pel carrer, igual pel que sigui, de cop tinc un tall de digestió i sense voler et vomito a sobre. Però no perquè tu em caiguis malament ni res. No és cap metàfora".

Per últim: L'exitosa cantant Santa Salut, que acumula quasi 200.000 seguidors a Instagram, no ha estat l'única cantant catalana en carregar contra Pablo Motos. En els últims dies, Paula Ribó, coneguda amb el nom artístic de Rigoberta Bandini, també ho ha fet. La de Ay Mamá en una entrevista que va oferir en un podcast va dir que de Pablo Motos no li cau massa bé i que no li té massa afecte. En aquest sentit, va afegir que la seva animadversió pel presentador d'Antena 3 ve, en part, perquè mai ha volgut que la cantant vagi al seu programa nocturn, El Hormiguero. En l'entrevista, la de Barcelona també va afegir que mai ha conegut a Pablo Motos en persona, però que si un dia el coneix segurament li acabaria caient bé perquè a ella, al final, tothom li cau bé.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Televisió