La Jungla
Joel Díaz i Gonzalo Boye, en dues imatges d'arxiu
Foto: Joel Díaz i Gonzalo Boye, en dues imatges d'arxiu | TV3
Famosos

Joel Díaz bufeteja Gonzalo Boye pel pèrit assassí i ultra de Borràs

Barcelona.
Joel Díaz i Gonzalo Boye, en dues imatges d'arxiu
Foto: Joel Díaz i Gonzalo Boye, en dues imatges d'arxiu | TV3

Gonzalo Boye ha justificat aquest dijous la contractació d'un ultra condemnat per assassinat, segrest i tortura, com a pèrit per la defensa de Laura Borràs. Es tracta d'Emilio Hellín —que s'ha canviat el nom pel de Luis Enrique—, botxí de Yolanda González. Les paraules de l'advocat han generat una allau de crítiques, entre elles la del presentador de TV3 Joel Díaz.

Al detall: Després que al matí transcendís públicament que la Fiscalia vol apartar del cas el pèrit de Borràs, l'advocat defensor Boye ha reivindicat que comptar amb Hellín "és una decisió tècnica".

  • "Els dos pèrits de causa de Borràs són els millors".
  • "A la Fiscal no li molesta el passat d'un dels pèrits, sinó les conclusions a les que arriben".
  • "Cortina de fum".

Què diu Joel Díaz? Entre els centenars de reaccions que han generat les paraules de Boye, hi ha la del presentador de Zona Franca de TV3. Al seu compte de Twitter, Joel Díaz esbronca així l'advocat de Borràs:

Context: Joel Díaz es refereix a la contractació de Desokupa per part de l'Ajuntament de Premià de Dalt, on governen Junts i PSC. Com a presidenta de Junts, Borràs va carregar contra la decisió i va reivindicar les vies legals a través del Parlament.

  • Cal recordar que Desokupa té un ampli historial de pràctiques al límit de la llei, amb empleats de l'entorn de formacions d'extrema dreta.

Qui és Emilio Hellín? Ultradretà del Batallón Vasco Español, el 1982 va ser condemnat a 43 anys de presó per assassinar de dos trets la jove basca Yolanda González, militant del Partit Socialista dels Treballadors, sota el pretext erroni que pertanyia a ETA.

Categoria: La Jungla