La Jungla
Carlos Navarro, àlies 'El Yoyas', en un programa de televisió
Foto: Carlos Navarro, àlies 'El Yoyas', en un programa de televisió | Telecinco
Famosos

'El Yoyas', en crida i cerca: condemnat a sis anys, no es presenta a la presó

Barcelona.
Carlos Navarro, àlies 'El Yoyas', en un programa de televisió
Foto: Carlos Navarro, àlies 'El Yoyas', en un programa de televisió | Telecinco

Carlos Navarro, àlies 'El Yoyas', està actualment buscat per la Justícia. El motiu, que no s'ha presentat a la presó per complir la condemna de cinc anys i vuit mesos per violència masclista.

Què sabem? 'El Yoyas' havia d'ingressar a la presó el passat 14 de novembre per delictes de maltractament habitual, amenaces i lesions contra la seva exparella, Fayna Bethencourt. Després de no presentar-se per entrar al penal, el Jutjat de Pau de Vilanova del Camí ha emès contra ell una ordre de crida i cerca.

Al detall:

  • 'El Yoyas' va ser condemnat el desembre de l'any 2020 en un judici que es va fer a Las Palmas de Gran Canaria.
  • A més de la violència contra la seva exdona, el jutge el va condemnar també per delictes contra els seus dos fills.
  • Després de recórrer la sentència, l'Audiència Provincial de Las Palmas va ratificar la condemna l'abril de 2021.
  • El maig de 20222, els advocats de Navarro van demanar substituir la pena per treballs comunitaris. Un cop més, la Justícia va rebutjar-ho.
  • L'ordre de crida i cerca actual serà vigent fins el 3 de febrer de 2027. Si aleshores no ha ingressat a presó, el jutge sol·licitarà la intervenció policial per localitzar-lo i empresonar-lo.

Context: Carlos Navarro i Fayna Bethencourt es van conèixer l'any 2000 al programa Gran Hermano de Telecinco, i van començar aleshores una relació sentimental. Tenen dos fills en comú, un nen de 10 anys i una nena de 13.

A més, sobre el seu pas per Gran Hermano, cal recordar que 'El Yoyas' va ser expulsat del reality per comportament violent. Anys més tard va ser tertulià del programa Catalunya Opina a Canal Català, actual OpinaCat.

Què diu Fayna Bethencourt? Després de conèixer que el seu ex no s'havia presentat per entrar a presó, Bethencourt s'ha pronunciat a Telecinco per explicar que es considera "afortunada de viure tan lluny" d'ell. "Que hagi d'agafar un avió i hi hagi tants quilòmetres de per mig em dona tranquil·litat", ha expressat. Tot i això, ha demanat "que el trobin" per poder baixar totalment la guàrdia.

Per últim: A través de les xarxes socials, 'El Yoyas' ha insistit en la seva innocència i ha assegurat que ell és la veritable víctima.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Televisió OpinaCat