La Jungla
Shakira i Gerard Piqué, en una imatge d'arxiu
Foto: Shakira i Gerard Piqué, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Famosos

Shakira i Piqué, retrobament al jutjat: tots els detalls

Barcelona.
Shakira i Gerard Piqué, en una imatge d'arxiu
Foto: Shakira i Gerard Piqué, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Shakira i Gerard Piqué es veuran les cares aquest dijous, 1 de desembre, per signar davant del jutge l'acord al qual han arribat per la custòdia dels fills, Milan i Sasha.

Què sabem? Segons ha avançat La Vanguardia, l'exparella ha estat citada al Jutjat de Primera Instància número 18 de Barcelona per ratificar la demanda de separació i el conveni de custòdia dels menors. Un acord que van assolir la nit del 7 al 8 de novembre, després de cinc mesos de disputes.

A més, per evitar incrementar la pressió mediàtica sobre les parts, i tallar noves filtracions a la premsa, la jutgessa ha decidit que els documents de l'acord siguin encriptats. A més de Shakira, Piqué i els seus advocats, només hi tindran accés la magistrada, el lletrat de l'Administració de Justícia i el Ministeri Fiscal.

Al detall: L'acord entre Shakira i Piqué certifica que els nens marxaran a viure a Miami amb la mare. La idea inicial de la cantant colombiana era endur-se'ls després de les festes de Nadal, a principis de 2023. Un cop allà, seria la Justícia dels EUA la que es fes càrrec de possibles nous conflictes dels pares en relació a la situació dels fills.

Per últim, Shakira podria haver de posposar la mudança a Miami amb els nens. El motiu, el judici per un suposat frau de 14,5 milions d'euros a Hisenda entre 2012 i 2014. Fiscalia demana per l'artista una condemna de vuit anys i sis mesos de presó.

Categoria: La Jungla