La Jungla
Foto: | Xarxes Socials
Famosos

Els companys de feina de Clara Chía estan farts d'ella: "Va de diva"

Barcelona.
Foto: | Xarxes Socials

Shakira i Gerard Piqué no són els únics que estan de rigorosa actualitat. Clara Chía, la jove novia catalana del que va ser jugador del Barça també acapara totes les mirades.

Què sabem? Des que es va saber que Clara Chía era la nova nòvia de Gerard Piqué, deu anys menor que ell, tots els ulls s'han posat sobre ella. Una relació entre els dos que va començar fa uns mesos, pels volts de febrer, després que Clara entrés a treballar a l'empresa Kosmos, propietat de l'exjugador de futbol.

Què ha passat? Segons publica Okdiario, l'actitud de Clara Chía hauria canviat exponencialment en els últims mesos. La jove, diuen, se sentiria molt més empoderada i tindria els fums més pujats des que és novia de Gerard Piqué. Una actitud que li estaria passant molta factura a la feina, ja que segons Okdiario els seus companys no la toleren tant com abans i creuen que es mou amb aires "de diva".

En profunditat: Chía, suposadament, des que és parella de Piqué, ja no treballa presencialment des de l'oficina sinó que ho fa des de casa seva. A més, no fa el mateix horari que feia abans, sinó que fa l'horari que ella creu convenient. Una situació, expliquen, que ella excusa dient que es deu a la forta pressió mediàtica a la qual està sotmesa des de fa uns mesos. Els seus companys, però, pensen tot el contrari i creuen que és un claríssim tracte de favor.

A més a més: A tot això s'hauria d'afegir que l'interès per Clara Chía per la feina que fa també hauria canviat molt. La jove de 23 anys hauria passat d'implicar-se i ser organitzada amb les seves responsabilitats, a no tenir cap mena d'interès ni estar centrada en el que ha de fer.

Per últim: Aquesta notícia sobre el comportament altiu de Clara Chía es fa públic pocs dies després que sortissin a llum unes fotos de la parella, en plena nit per Barcelona, protagonitzant el que podria ser una forta discussió. Unes imatges que va fer una persona que va coincidir amb ells pel carrer, just quan Piqué i Clara Chía sortien de sopar d'un restaurant de la capital. En les imatges, publicades per Antena 3, la nòvia de Piqué apareix molt trista i sense treure la mirada del terra, mentre Gerard la parla amb una expressió que sembla de pocs amics.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Gerard Piqué