La Jungla
Foto: | Xarxes Socials
Famosos

Piqué i Clara Chia discuteixen en ple carrer a Barcelona: ella té molt mala cara

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Xarxes Socials

El que va ser jugador del Barça i la seva nòvia catalana, la jove Clara Chia, podrien estar travessant la seva primera crisi com a parella.

Què sabem? El programa presentat per Sonsoles Ónega a Antena 3 s'ha fet ressò d'unes impactants imatges. Unes imatges, fetes durant la nit, on es pot apreciar que Gerard Piqué i Clara Chia també discuteixen com qualsevol altra parella. I és que els dos tenen la cara molt seriosa, especialment ella que en cap moment mira a Piqué, sinó que apunta a terra.

Què ha passat? Gerard Piqué i Clara Chia ja no s'amaguen, i les aparicions públiques de la parella cada vegada són més freqüents. Si fa uns dies van anar a veure un espectacle del Mago Pop a Barcelona, en les últimes hores han gaudit d'un romàntic sopar en un cèntric restaurant de la capital catalana, on viuen. Un sopar que no ha acabat de la millor manera, com a ells els hagués agradat. I és que pel que es pot veure en les imatges, els dos van acabar discutint enmig del carrer. Una situació tensa que una de les persones que passava per allà no va dubtar a fotografiar. Parlem d'això:

A més a més: Les imatges de la discussió de Gerard Piqué amb Clara Chia es publiquen pocs dies després que el programa Sálvame es fes ressò d'unes delicades imatges de Shakira. Unes fotografies on la cantant apareix, en un descampat d'Esplugues de Llobregat, plorant. Unes llàgrimes que molts diuen que podrien ser causades per la difícil situació que travessa actualment, després de separar-se de Piqué durant l'estiu i haver fet moltes reunions per arribar a un acord amb la custòdia dels dos fills que tenen en comú, Milan i Sasha.

Per últim: Pròximament  Shakira començarà una nova vida a Miami. Així ho ha pactat l'exparella amb els seus advocats. La cantant podria marxar durant les vacances de Nadal, o més endavant per respectar el curs escolar dels seus fills, inscrits en una escola de Barcelona. Gerard Piqué, segons han acordat, podrà veure els seus fills durant deu dies al mes. També durant Nadal, estiu i els tres períodes de vacances que hi ha als Estats Units. Un acord sobre la custòdia dels fills que ja s'ha presentat en els jutjats de Barcelona i que ara ha de ser ratificada per un jutge dels Estats Units.

Categoria: La Jungla