La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Shakira llueix espectacular: vestit transparent i anell amb missatge a Piqué

Barcelona.
Foto: | Instagram

Shakira ha reaparegut a les seves xarxes socials per anunciar l'últim treball que ha fet, de la mà d'una coneguda marca de roba.

Què sabem?: La colombiana s'ha convertit en la imatge de la firma britànica Burberry per celebrar les festes de Nadal. Així ho ha compartit Shakira en el seu compte d'Instagram on ha penjat fins a tres publicacions: una foto i dos vídeos. Una campanya, anomenada 'The night before', on l'artista llueix espectacular amb diferents conjunts de la marca britànica. D'entre tots els models, n'hi ha un que destaca per sobre la resta. Parlem d'un vestit transparent, llarg fins als peus, amb pedreria incrustada. 

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Burberry (@burberry)

Al detall: El que ha cridat l'atenció de moltes persones és l'anell que llueix Shakira en la campanya de moda. La cantant presumeix d'una enorme joia, molt brillant, que es col·loca en el dit petit de la mà. Una joia que té un missatge clau. Posa "love" que es tradueix a "amor". Un complement que s'ha interpretat com un missatge enverinat cap a Piqué. I és que Gerard va ser l'encarregat de deixar la relació, sent infidel a Shakira amb la jove de Barcelona, Clara Chia. L'anell:

Per últim: La campanya de Shakira per a la firma Burberry es publica en un moment clau per a la cantant. Doncs fa pocs dies s'ha sabut que ella i Piqué han arribat a un acord sobre el futur dels seus fills. La cantant surt guanyant i marxarà a Miami amb Milan i Sasha. Gerard podrà veure els nens deu dies cada mes. També podrà estar amb ells durant les vacances d'estiu, Nadal i els tres períodes de vacances que hi ha estipulats als Estats Units. Pel que fa a la mansió d'Esplugues de Llobregat on fins fa uns mesos vivia la parella, es posarà a la venda un cop Shakira abandoni Catalunya.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira