La Jungla
Gerard Piqué i Shakira, en una imatge d'arxiu
Foto: Gerard Piqué i Shakira, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Famosos

Shakira s'endú els nens a Miami: l'acord que ha signat de matinada amb Piqué

Barcelona.
Gerard Piqué i Shakira, en una imatge d'arxiu
Foto: Gerard Piqué i Shakira, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Shakira i Gerard Piqué ja han arribat a un acord de separació, després d'una intensa jornada maratoniana de negociacions aquest dilluns. I el pacte ha sortit com volia la cantant: l'ex del Barça ha cedit i ella s'endurà els nens a Miami el 2023.

Al detall: Tal com ha avançat Mamarazzis —Laura Fa i Lorena Vázquez— aquest dimarts, l'acord s'ha acabat signant de matinada, quan passaven 30 minuts de la mitjanit. Segons han pogut saber les periodistes, Milan i Sasha marxaran amb la mare després de les vacances de Nadal. Cal tenir en compte que l'acord inicial entre Shakira i Piqué era que els nens es quedessin a Barcelona durant tot el curs. Un pacte que va quedar en paper mullat el passat mes de setembre.

Què més sabem? La reunió per arribar al pacte final entre les parts s'ha fet a la que durant els últims anys havia estat la casa familiar, a Esplugues de Llobregat. Els advocats de tots dos estaven convocats a les 13:00h de dilluns, i la trobada s'ha allargat durant pràcticament 12 hores. 

A més, Piqué sí que hauria estat finalment a la reunió, al contrari del que apuntaven diverses informacions durant la jornada de dilluns. En comptes d'entrar per la porta principal, i per evitar captar l'atenció de la premsa, l'exfutbolista hauria accedit al domicili a través de la casa annexa on resideixen els pares de la cantant.

Per últim: Malgrat que, amb el final de la seva carrera futbolística, ara podia tenir més temps per dedicar als nens, Piqué hauria decidit ahir mateix abaixar veles i acceptar que la mare se'ls emporti. Una decisió que hauria pres per estalviar-se una batalla judicial que hagués pogut afectar els seus fills. Ell viatjarà periòdicament als Estats Units per veure'ls.

Categoria: La Jungla