La Jungla
Foto: | TV3 | Instagram
Polèmica

Sílvia Taulés, assetjada pels fans de Shakira: "No vull imaginar el que diuen a Piqué"

Barcelona.
Foto: | TV3 | Instagram

Sílvia Taulés ha denunciat insults d'alguns fans de Shakira, després que aquest cap de setmana fes públic el malestar de diverses famílies amb la cantant en una festa de Halloween a Sant Just Desvern.

Al detall: A través del seu compte de Twitter, la periodista de Vanitatis i col·laboradora de TV3 ha lamentat l'assetjament que ha patit per part del fandom de Shakira, per haver explicat que s'havia colat en una festa de disfresses. "Vella mal vibrosa, por això estàs lletja, acabada i vella de tant de verí que portes dins", han arribat a dir-li.

A més, lluny d'arronsar-se Taulés s'ha referit a Gerard Piqué i els insults que —creu— deu rebre de part dels mateixos seguidors de la cantant: "No vull imaginar el que diuen a Piqué els fans de Shakira. I el tio calla com un senyor. Faré el mateix".

Context: Divendres a la tarda, la comunicadora va coincidir amb la Shakira i els seus fills, Milan i Sasha, en una festa de Halloween a la urbanització La Mallola de Sant Just Desvern. Segons el que va explicar Taulés al programa Socialité de Telecinco, l'artista colombiana va ignorar la cua i es va colar per davant de la resta d'assistents, que en alguns casos feia més d'una hora que esperaven.

Reaccions: Ella mateixa va assegurar que l'actitud de la Shakira, disfressada d'animadora, "va horroritzar tots els assistents", i que amb l'ajuda dels seus vigilants de seguretat "van apartar tothom i es van colar". Segons la versió de Taulés, "tots estaven indignats perquè la imatge era molt cutre (...) Tinc fins i tot un vídeo. Se'm va colar a mi també".

Per últim: També a Instagram, Taulés ha compartit la fotografia que demostra que va ser a la mateixa festa de Halloween que la cantant. "La cara que se't queda quan Shakira se't cola després de gairebé una hora d'espera", lamenta. 

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira