La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

La disfressa de Shakira per Halloween amb un terrorífic missatge a Piqué

Barcelona.
Foto: | Instagram

La cantant colombiana Shakira ha compartit a les seves xarxes socials la seva disfressa de Halloween, rebent molts comentaris i 'm'agrada' per part d'amics i seguidors.

Què sabem?: Tot i estar passant un moment delicat, arrel de la separació i l'ingrés a l'hospital del seu pare, la cantant Shakira ha volgut celebrar la festa de Halloween. Ho ha fet disfressant-se. La colombiana s'ha posat en la pell d'una animadora. Per a l'ocasió Shakira ha lluït una curta faldilla vermella amb línies blanques, una samarreta blanca amb lletres vermelles, el cabell recollit amb una goma vermella i en els ulls s'ha posat unes lentilles de color blau. Així anava.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Shakira (@shakira)

En profunditat: Shakira ha aprofitat la seva disfressa de Halloween per enviar un missatge a Gerard Piqué. A la samarreta que llueix es pot llegir que dona suport a l'equip format per Milan i Sasha, els seus dos fills. Unes paraules que van dirigides al jugador del Barcelona. Doncs Shakira i Piqué encara no han arribat a un acord per la custòdia dels seus dos fills. Tot i que els dos, presumptament, tenen una voluntat negociadora. De moment els nens viuen amb la seva mare a la mansió que tenen a Esplugues de Llobregat. Gerard Piqué viu en el pis de la seva propietat ubicat en el centre de Barcelona.

Per últim: Va ser a principis de juny quan Shakira i Piqué, a través de les seves xarxes socials, van anunciar que se separaven. Ho van fer publicant un comunicat conjunt després de dotze anys de relació. Una separació marcada per la infidelitat. I és que Gerard Piqué, al mateix temps que estava amb Shakira, estava coneixent a la jove catalana Clara Chia amb qui surt actualment.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira