La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

Piqué i Shakira, tots els detalls sobre la negociació pels fills

Barcelona.
Foto: | Europa Press

Gerard Piqué i Shakira continuen endavant amb les negociacions per arribar a un acord de separació. Un pacte complicat, després que el futbolista deixés la cantant per la seva nòvia nova, Clara Chía, i amb dos fills pel mig. Tot i això, els advocats de l'exparella segueixen treballant per arribar a una entesa.

Què sabem? Segons ha publicat aquest dimecres la revista ¡Hola!, Piqué i Shakira estan mostrant "voluntat negociadora" i fan tot el possible per arribar a un acord. Les dades són que:

  • Cap dels dos té "intenció d'arribar als tribunals pels nens", Milan i Sasha, de 9 i 7 anys.
  • Des de la ruptura, Shakira viu amb els fills a la casa familiar de 900m2 a Esplugues de Llobregat.
  • Piqué ha marxat amb Clara Chía a un triplex de la seva propietat al carrer Muntaner, a tocar de la ronda del General Mitre.
  • Tot i que viuen separats, l'artista colombiana no obstaculitza en cap cas que Piqué vegi els fills "quan vulgui".

La gran preocupació de tots dos, la custòdia: Malgrat que Shakira viu actualment amb els petits Milan i Sasha, no en té la custòdia total. De fet, l'autora de Monotonía estaria neguitosa pel fet que surtin "informacions falses" sobre ella i que això la perjudiqui a l'hora de decidir qui es queda els nens.

  • Els fills són nascuts a Barcelona, però des del mateix dia de la ruptura s'ha especulat sobre la possibilitat que ella volgués endur-se'ls a Miami.
  • Per evitar mostrar desarrelament a la ciutat, o qualsevol altre rumor sobre la cura dels fills i una hipotètica marxa, Shakira està centrant ara la majoria de la seva feina a Barcelona.

Per últim: Aquest cap de setmana, el paparazzi Jordi Martín assegurava a Socialité (Telecinco) que la Clara Chía es troba sobrepassada per la persecució mediàtica, que ja no fa feina a la seu de Kosmos —l'empresa de Piqué—, que teletreballa per no sortir de casa i que està sense ànims.

Categoria: La Jungla