La Jungla
Foto: | YouTube
Música

Shakira es venja de Piqué amb 'Monotonía': versos enverinats i un cor mutilat a Manresa

Foto: | YouTube

"No fue culpa tuya, ni tampoco mía. Fue culpa de la monotonía...". Ja feia dies que Shakira donava pistes sobre el seu proper tema, el primer després de la ruptura amb Gerard Piqué fa només quatre mesos. I aquest dijous de matinada per fi ha vist la llum: Monotonía, una cançó a duo amb el porto-riqueny Ozuna i carregada d'indirectes al seu ex.

Què diu Shakira? Amb una posada en escena volgudament dramàtica, i un bazooka que li arranca el cor d'un tret, al principi del videoclip, la cantant colombiana llença un dard rere l'altre al defensa del Barça. 

  • "Nunca dije nada, pero me dolía. Yo sabía que esto pasaría".
  • "Te olvidaste de lo que un día fuimos".
  • "Me dejaste por tu narcisismo".
  • "Este amor no ha muerto, pero está delirando ya".
  • "Yo te quiero, pero es que yo me quiero más a mí".

Al detall: A mitjan de mes de setembre, Shakira i Ozuna van posar Manresa de cap per avall amb el rodatge del videoclip. La gravació es va fer al supermercat Llobet del carrer Roger de Flor, al barri de la Sagrada Família. L'artista de Barranquilla va fer la seva aparició estel·lar a la capital del Bages a les sis de la tarda i va passar la nit i matinada gravant. Mentre Shakira i Ozuna eren dins del súper, a l'exterior centenarts de veïns de la ciutat es concentraven per veure la intèrpret i fer-se una foto amb ella.

Rebuda: A les nou del matí hora catalana, el videoclip de Monotonía feia només set hores que havia vist la llum. En aquesta estona, més de set milions de persones ja l'han reproduït a YouTube. Xifres astronòmiques que són fruit de la gran expectació generada per ella mateixa els últims dies a les xarxes socials, i per l'interès que ha despertat aquests mesos una de les ruptures més mediàtiques del planeta.

Agraïment a Ozuna i el públic: Després de fer públic el seu nou single, Shakira ha agraït al seu company de duet i els seus seguidors l'escalf que ha rebut.

  • "Gràcies a Ozu i tots vosaltres pel suport i estima que m'heu donat des del rodatge fins el llençament de la cançó. Espero que us agradi".
 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Shakira (@shakira)

D'on venim? El passat 4 de juny, Shakira sorprenia tothom amb el comunicat de la ruptura amb Piqué. Molt poc després se sabia que el futbolista ja tenia una nòvia nova, Clara Chía. Actualment l'exparella es troba immersa en un procediment de negociació, entre els seus advocats, per arribar a un acord sobre la separació i els seus dos fills, Milan i Sasha Piqué Mebarak.

Categoria: La Jungla