La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

El pare de Shakira, ingressat a la clínica Teknon, delicat de salut

Barcelona.
Foto: | Instagram

El pare de la cantant Shakira, amb 91 anys, es troba ingressat a la clínica Teknon, a la part alta de la capital catalana.

Què sabem: Tal com publiquen les Mamarazzis, Laura Fa i Lorena Vázquez, a El Periódico, el pare de la cantant, William Mebarak Chadid, es troba ingressat a la clínica Teknon de Barcelona.

El motiu: L'ingrés de Mebarak es deu al seu delicat estat de salut. Segons s'ha pogut saber l'home fa diversos dies que està ingressat, tot i que el seu estat ha empitjorat força darrerament.

Per últim: Les visites de Shakira a la clínica Teknon de Barcelona en els últims dies han estat una constant. Laura Fa i Lorena Vázquez, en més d'una ocasió durant aquesta setmana, han mencionat que l'artista  visitava amb freqüència el centre mèdic, tot i que desconeixien els motius. Ara ja se sap. En aquest sentit, una de les últimes imatges de la cantant és del dimarts 18 d'octubre a l'entrada principal de l'hospital. A Shakira se la veu visiblement preocupada, lluint roba negra i intentant passar desapercebuda. Foto:

Background: La cantant, que recentment ha estrenat la cançó Monotonía, no travessa el seu millor moment. A la delicada situació del seu pare, se suma la crisi que manté amb el futbolista Gerard Piqué, pare dels seus dos fills. Ella i el català van donar a conèixer el final de la seva relació, a través d'un comunicat conjunt, a principis de juny del 2022 després de quasi 12 anys plegats.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira