La Jungla
Foto: | Europa Press
Xarxes

Delicada imatge del pare de Shakira a l'hospital amb dard a Piqué inclòs

Barcelona.
Foto: | Europa Press

La cantant colombiana Shakira està vivint un moment delicat. El seu pare, William Mebarak, porta dies ingressat a l'hospital Teknon de Barcelona després de patir un vessament cerebral. 

Què sabem?: Des de fa dies el pare de la cantant està ingressat a l'hospital a causa de la seva delicada situació de salut. Un ingrés que té a Shakira molt preocupada. Per aquest motiu no se separa del seu pare i molt sovint el va a veure a la clínica. 

En profunditat: Durant les últimes hores, la cantant ha publicat en el seu perfil d'Instagram una delicada fotografia. Una imatge del seu pare a l'hospital lluint una bata blanca i amb tubs a la cara. La seva dona, la mare de la Shakira, li fa un tendre petó als llavis. Una publicació que acumula més d'un milió de 'm'agrada'. És la següent:

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Shakira (@shakira)

A més a més: A banda de la delicada situació que viu amb el seu pare, Shakira tampoc ho està passant gens bé sentimentalment. A la cantant li està costant superar la ruptura amb el futbolista Gerard Piqué. Per aquest motiu, a la fotografia que ha compartit del seu pare ha escrit: "L'amor vertader". Paraules que molts interpreten com un dard dirigit a Gerard Piqué, que ha refet la seva vida sentimental amb la jove Clara Chía.

Per últim: Va ser fa sis dies quan Laura Fa i Lorena Vázquez, a la seva secció Mamarazzis d'El Periódico, van parlar per primera vegada del delicat estat de salut del pare de Shakira. Després de dies de rumors les dues periodistes van confirmar que les constants visites de la cantant al centre mèdic Teknon eren perquè el seu pare està molt delicat. Una situació que ha portat a l'equip de comunicació de Shakira a publicar el següent comunicat:

  • "El pare de la cantant, William Mebarak Chadid, es troba hospitalitzat a la clínica Teknon. Els detalls del seu estat de salut són de caràcter reservat. La família demana respecte en aquests moments a l'espera de la seva evolució".
Categoria: La Jungla
Etiquetes: Instagram Shakira