La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Reunió clau de Gerard Piqué i Shakira per parlar del futur dels seus fills

Barcelona.
Foto: | Instagram

El que va ser jugador del Barcelona i la cantant es veuen les cares aquest dilluns 7 de novembre a la casa d'Esplugues de Llobregat, on està vivint actualment Shakira.

Què sabem?: Segons va revelar en exclusiva el programa Socialité de Telecinco, el diumenge 6 de novembre, Shakira i Gerard Piqué tenen avui una reunió clau. Una trobada amb els seus respectius advocats per parlar de la seva situació i arribar a un acord de cara a la custòdia dels seus fills, Milan i Sasha. 

Situació actual: Gerard Piqué viu al seu cèntric pis de Barcelona, mentre que Shakira està instal·lada amb els seus fills a la mansió d'Esplugues de Llobregat. I precisament els seus fills és el tema clau. La cantant vol mudar-se a Miami amb ells i començar una nova vida després de separar-se de Piqué. Una decisió que el català no acaba de veure amb bons ulls.

A més a més: Des que es van separar, Gerard Piqué i Shakira s'han reunit en quatre ocasions. Però de moment no han arribat a un acord. Serà aquest dilluns quan els dos trobin la millor situació pel futur dels seus fills? Tot apunta que Gerard Piqué té les de guanyar, ara que s'acaba de retirar del futbol. Doncs tindrà més temps per centrar-se amb els seus fills i també negocis.

Per últim: Gerard Piqué i Shakira van donar a conèixer la seva separació a principis de juny, després de més d'una dècada junts. Una relació que no ha acabat gens bé. Gerard Piqué ha refet la seva vida amb la jove Clara Chia, que estava coneixent durant els últims mesos de relació amb la cantant. Shakira, per la seva banda, està tancada a l'amor i es refugia en els seus amics, familia i feina.

Categoria: La Jungla