La Jungla
Foto: | Twitter de Piqué
Xarxes

El vídeo de Gerard Piqué que fa plorar amb imatges d'ell de petit

Barcelona.
Foto: | Twitter de Piqué

El jugador de futbol Gerard Piqué ha anunciat el dijous 3 de novembre a la tarda que deixa el Barça, després de molts anys vinculat al club català.

Què sabem?: Gerard Piqué ha emocionat a molts dels seus seguidors amb l'anunci que acaba de fer. Després de setmanes de molts rumors, el que fos parella de Shakira ha anunciat de manera oficial, a través del seu compte de Twitter i Instagram, que deixa el Barça per sempre. El seu últim partit amb el club que tantes alegries li ha donat serà el dissabte dia 5 de novembre.

En detall: "Culers us he de dir una cosa". Aquest és el missatge que Gerard Piqué ha escrit en les seves xarxes socials quan passaven alguns minuts de les sis de la tarda. Una publicació que acompanya amb un vídeo que fa plorar, on anuncia de manera oficial que deixa el Barça després de formar part del club durant moltes temporades. Un vídeo de poc més de dos minuts on Gerard Piqué recorda la seva infància i tots els somnis que volia complir quan era nen. Somnis, tal com ell mateix diu en el vídeo, que ha pogut realitzar gràcies al Barça. Parlem d'això:

Les reaccions: Els seus seguidors no han tardat a dir la seva. En qüestió de pocs minuts el vídeo ja acumula més de 64.000 'm'agrada' i ha estat compartit en moltíssimes ocasions, més de 29.000. Entre els molts comentaris que s'acumulen destaquen els següents:

  • "Et trobarem molt a faltar, has estat el nostre millor central".
  • "Gràcies per tots aquests anys".
  • "Gràcies per aquesta gran història".
  • "Marxa l'última llegenda que ens quedava".

Per últim: El comunicat de Gerard Piqué de deixar el Barça arriba en un moment molt delicat, a nivell seu personal. Tal com ell mateix destaca en el vídeo que ha compartit, des de fa setmanes està en boca de tothom per haver deixat la seva relació amb la cantant Shakira, que té al seu pare delicat de salut ingressat a la Teknon de Barcelona. També està de rigorosa actualitat per la relació que des de fa mesos manté amb la jove de Barcelona, Clara Chia. 

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Twitter