La Jungla
EFE
Foto: EFE | Shakira entra a un jutjat de Madrid en una imatge d'arxiu
Famosos

Shakira esclata contra Hisenda: critica "els mètodes" i denuncia "persecució"

Barcelona.
EFE
Foto: EFE | Shakira entra a un jutjat de Madrid en una imatge d'arxiu

Shakira reitera que és innocent, a l'espera que comenci el judici per haver defraudat suposadament 14,5 milions d'euros a Hisenda entre 2012 i 2014. En un dur comunicat fet públic aquest divendres, l'agència de comunicació de la cantant denuncia una "persecució" contra ella.

Què diu Shakira? En el seu comunicat d'aquest divendres, l'artista colombiana:

  • Critica "els mètodes d'Hisenda després de pagar 90 milions d'euros".
  • Assegura que ha estat "perseguida fins i tot per anys que no va passar ni 60 dies a Espanya".

A més, a l'escrit de defensa que els seus advocats han presentat al Jutjat d'Instrucció número 2 d'Esplugues de Llobregat, carreguen contra Hisenda per haver-la "utilitzat" per donar exemple a altres persones, fins el que punt que hauria vist "vulnerat" el dret a la seva pròpia intimitat.

Afany recaptatori: Segons la defensa de Shakira, hi ha hagut "afany recaptatori" i un "inacceptable propòsit d'instrumentalitzar" la seva client "amb una finalitat exemplaritzant per la resta dels contribuents". Per això, segons els advocats, s'haurien dut a terme "actuacions inusuals" com una "campanya mediàtica" orquestrada per Hisenda i que només buscava "forçar" que la cantant "es declarés culpable malgrat la seva innocència".

Per últim, la defensa diu que pot demostrar que Shakira era resident fiscal a Bahames fins el 2014, i que no va ser fins aleshores quan es va mudar a Barcelona amb Gerard Piqué. Aquell any hauria comunicat a l'Agència Tributària que s'instal·lava a la capital catalana i hauria començat a pagar impostos al Fisc espanyol. Per tot això, la cantant "confia" que es demostri la seva innocència al judici.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira