La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

El sincer missatge de Shakira agraint tot el suport rebut en el seu any més complicat

Barcelona.
Foto: | Instagram

La cantant colombiana Shakira ha reaparegut a través de les seves xarxes socials, el seu compte d'Instagram, per enviar un sincer missatge als seus seguidors.

Què sabem? En les últimes hores Shakira ha gravat un vídeo per donar les gràcies a tots els seus seguidors, per les mostres d'afecte i suport que rep de manera contínua. Unes mostres a causa de la seva delicada situació personal. I és que la cantant està de rigorosa actualitat des que, a principis de juny, va anunciar la seva separació amb Gerard Piqué després de quasi dotze anys de relació.

Què ha dit?  Shakira ha compartit el vídeo donant les gràcies a través del seu compte d'Instagram. Ho ha fet durant el dijous 24 de novembre, coincidint amb el dia d'acció de gràcies, una jornada marcada en el calendari en els Estats Units. Un dia festiu que es caracteritza, tal com el seu nom indica, en donar les gràcies i mostrar-se agraït per algun motiu en concret. Shakira ha donat les gràcies per tot el suport i efecte rebut, i que continua rebent. El vídeo, de pocs segons, l'ha gravat parlant en anglès. Amb una atrevida samarreta negra amb obertures a la zona de l'escot la cantant, entre altres, diu: "Vull agrair tot el suport i amor que m'heu donat al llarg d'aquest any". Parlem d'això:

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Shakira (@shakira)

A més a més: Shakira no només ho està passant malament per la seva separació amb Gerard Piqué, sinó també per la salut del seu pare. I és que William ha estat ingressat durant diversos dies a la clínica Teknon de Barcelona, molt delicat de salut. A més, el dijous 24 de novembre, el pare de la cantant va tornar a anar a l'hospital per fer-se un nou control. Una visita que va fer saltar totes les alarmes. I és que fins que el pare de la cantant no estigui plenament recuperat i amb forces, Shakira no es planteja deixar Barcelona per anar a viure a Miami amb els seus fills i començar una nova vida a la seva espectacular mansió. Així ho van avançar fa dies Laura Fa i Lorena Vázquez.

Per últim: Molts han estat els seguidors de la cantant que han reaccionat al vídeo que Shakira ha compartit en el seu compte d'Instagram, on acumula més de 77 milions de seguidors. Entre altres li han fet arribar missatges com: "Et mereixes el millor", "T'adorem Shakira, ets la millor", "Que bé veure't somriure", "T'estimo" o "Sempre has sigut la meva inspiració". Una publicació que acumula més de 390.000 'm'agrada' i supera la barrera dels 6.600 missatges.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira