La Jungla
La periodista Susanna Griso
Foto: La periodista Susanna Griso | Alberto Ortega / Europa Press
Televisió

Susanna Griso, a favor de Piqué i molt dura amb Shakira: "Em sembla fatal"

Barcelona.
La periodista Susanna Griso
Foto: La periodista Susanna Griso | Alberto Ortega / Europa Press

La presentadora catalana d'Antena 3, Susanna Griso, s'ha fet ressò de l'última trobada entre Shakira i Gerard Piqué a Barcelona.

Què sabem? El programa Socialité, durant el cap de setmana, es va fer ressò d'unes imatges molt delicades de l'exparella Gerard Piqué i Shakira. Els dos van coincidir dissabte a la tarda en un partit de beisbol del seu fill Milan a Barcelona. Una trobada entre els dos molt polèmica i que està ocupant moltes hores de televisió i titulars.

Què ha passat? En un moment determinat del partit, Shakira, lluint roba còmoda i una gorra, ensenya el dit del mig de manera subtil com si s'estigués rascant l'ull. Un polèmic gest que quasi tothom ha interpretat com que la cantant fa la botifarra a Gerard Piqué, que estaria assegut just a la grada del davant on estava ella. La imatge de Shakira ensenyat el dit del mig que ha fet la volta al món és la següent:

Què ha dit? Susanna Griso no ha volgut ser menys i s'ha pronunciat al respecte. Ho ha fet en el seu programa matinal d'Antena 3, Espejo Público.

  • "El dit l'ensenya a Piqué, a l'àrbitre o als nens?".
  • "Diu l'entorn de Gerard que Shakira està sent molt crítica i que parla molt malament del pare dels seus fills".
  • "Els nens amb l'edat que tenen han hagut de posicionar-se amb la seva mare".
  • "El dia que es va tancar l'acord de divorci, Gerard va demanar un petó als seus fills i a ells els hi va costar molt".
  • "Si això és veritat a mi em sembla fatal, sincerament".
  • "Els nens mai s'han de posar enmig d'aquest tipus de conflictes".

Per últim: Després de molts mesos de discussió, Gerard Piqué i Shakira han arribat a un acord. La cantant marxarà amb els seus fills a viure a Miami a l'espectacular mansió propietat de la cantant. Gerard Piqué s'haurà de conformar veient els seus fills deu dies al mes. El que va ser jugador del Barcelona també podrà estar amb els seus fills durant les vacances de Nadal, estiu i durant els tres períodes de vacances que hi ha estipulat als Estats Units. Un acord de custòdia que ja s'ha presentat als jutjats de Barcelona i que està pendent de ser ratificat per un jutge dels Estats Units.

Categoria: La Jungla