La Jungla
Foto: | Antena 3
Televisió

Susanna Griso s'assabenta en directe de la mort de la seva tieta i marxa del programa

Barcelona.
Foto: | Antena 3

La presentadora catalana de televisió, Susanna Griso, encaixa un duríssim cop en ple directe que l'obliga a abandonar el programa.

Què sabem?: La periodista Susanna Griso ha abandonat el seu programa Espejo Público durant el matí del dilluns 14 de novembre. Ho ha fet després d'una de les pauses publicitàries del programa, per a sorpresa dels espectadors i sense donar cap mena d'explicació.

Què ha passat?: Tal com explica el diari El Mundo la de Barcelona ha rebut en directe una notícia molt trista: la mort de la seva tieta. Per aquest motiu la catalana ha marxat del seu programa. El lloc de Susanna l'ha ocupat la seva companya Lorena García, que en més d'una ocasió, especialment durant les vacances, s'ha encarregat de conduir el programa matinal en l'absència de la catalana.

No és la primera vegada: A finals de juny del 2019 Susanna Griso també va marxar, de cop i volta, del seu programa matinal. El motiu no va ser cap altre que la trista mort de la seva germana gran, a causa d'un infart. Una notícia que la periodista catalana també va rebre en directe, durant el transcurs del seu programa.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Televisió Antena 3