La Jungla
Foto: | Antena 3
Televisió

Col·laboradora de 8tv fitxa pel nou programa de Sonsoles Ónega a Antena 3

Barcelona.
Foto: | Antena 3

El nou programa de la periodista i presentadora Sonsoles Ónega comença el dilluns 24 d'octubre, a partir de les set de la tarda a Antena 3.

Què sabem?: Una col·laboradora de la cadena privada de Catalunya 8tv s'ha convertit en el nou fixatge de Sonsoles Ónega, que compta les hores per estrenar el seu nou programa a Antena 3, Y ahora Sonsoles. La col·laboradora és la periodista Lorena Vázquez, especialitzada en premsa del cor, que actualment també participa amb altres mitjans com El Periódico. A Lorena també se la pot veure a Televisió Espanyola, en el programa La gran confusión, i puntualment a alguns espais del grup Mediaset.

L'anunci de Lorena Vázquez: Rocco Steinhäuser, també col·laborador de la cadena 8tv, ha estat l'encarregat de fer pública la notícia del fixatge de Lorena Vázquez per Antena 3. Ho ha fet a través del seu compte de Twitter durant la tarda del dilluns 24 d'octubre.

La reacció de Lorena Vázquez: La periodista s'ha mostrat molt agraïda amb tots els companys que l'han felicitada per la notícia. A més Vázquez, en el seu compte de Twitter, ha compartit una publicació desitjant tota la sort del món a la presentadora Sonsoles Ónega davant l'estrena del seu programa. Lorena també ha publicat el següent:
Guerra d'audiències: L'estrena del nou programa de Sonsoles Ónega coincidirà amb l'entrevista d'Ana María Aldón, en el programa Sálvame, a Telecinco. Entrevista que arriba després d'anunciar la seva separació amb el torero Ortega Cano. ¿Qui tindrà més audiencia?
Categoria: La Jungla
Etiquetes: 8TV Antena 3