La Jungla
La periodista Susana Griso
Foto: La periodista Susana Griso | Alberto Ortega / Europa Press
Televisió

La quantitat de diners que Susanna Griso deu a Hisenda i no vol pagar

Barcelona.
La periodista Susana Griso
Foto: La periodista Susana Griso | Alberto Ortega / Europa Press

Molts són els famosos, de diversos àmbits, que estan perseguits per Hisenda a causa de la elevada quantitat de diners que deuen. Una polèmica de la que Susanna Griso n'ha parlat aquest matí en el seu programa matinal d'Antena 3, Espejo Público.

Què sabem? La presentadora catalana Susanna Griso, durant el matí del dilluns 28 de novembre, ha tractat un delicat tema en el seu programa matinal. La de Barcelona ha parlat de tots els famosos que deuen altíssimes quantitats de diners a Hisenda. Un tema que s'ha debatut en el plató del seu espai arran de la situació econòmica que actualment està vivint la cantant Shakira. I és que la colombiana, separada de Piqué, està sent investigada per Hisenda per cometre, suposadament, un frau fiscal. Una situació que ella nega rotundament. En aquest sentit ha publicat un comunicat dient que la seva situació s'està "utilitzant" fins al punt de considerar que s'està "vulnerant la seva intimitat".

Què ha dit? Parlant de la situació de la cantant, Susanna Griso s'ha sincerat amb l'audiència del seu programa matinal i ha explicat un conflicte que anteriorment mai havia explicat. Una delicada situació per la qual la presentadora catalana està molt molesta, segons ha manifestat. I és que Hisenda li reclama a Griso un total de 100 euros. 

  • "Hisenda no és infal·lible".
  • "Comet molts errors".
  • "A mi m'estan reclamant 100 euros d'una declaració d'IRPF de la meva germana, un any abans de morir perquè considera que jo soc hereva de la meva germana, cosa que mai ha passat".
  • "M'ho reclamen a mi i jo no entenc res".
  • "Si m'estan reclamant a mi aquesta quantitat, quan mai he heretat res, no sé quants errors més poden cometre".

A més a més: Sussana Griso no s'ha quedat aquí. La presentadora del programa Espejo Público ha anat un pas més enllà i ha confessat que no té pensat pagar aquests 100 euros que li reclama Hisenda. Ho té claríssim, ha assegurat.

  • "Algú pensarà, mira, 100 euros, els pagues i ja està...".
  • "Doncs no... he presentat un recurs".

Per últim: La germana de Susanna Griso va perdre la vida a finals de juny del 2020. Una terrible notícia de la que la presentadora se'n va assabentar en ple directe mentre presentava el seu programa. Per aquest motiu Griso no va dubtar a abandonar l'espai i viatjar d'urgència fins a Barcelona per reunir-se amb la seva família. La seva germana gran, Montserrat, va perdre la vida a causa d'un infart.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Antena 3 Economia