La Jungla
Foto: | TV3
Xarxes

Periodista de TV3 comparteix la millor notícia: supera un càncer de mama després de 5 anys

Barcelona.
Foto: | TV3

La periodista de la cadena pública ha donat a conèixer la boníssima notícia a través del seu compte de Twitter, on ha rebut molts comentaris i reaccions.

Què sabem? La periodista de TV3, Núria Bacardit, ha rebut el millor regal de Nadal que mai es podria haver imaginat. I és que la periodista de Manresa, tal com ha anunciat a través de les seves xarxes, ha superat el càncer de mama després de molts anys de lluita.

Què ha dit: Va ser el dijous 15 de desembre a la tarda, quan faltaven pocs minuts per les quatre, que la periodista, a través del seu compte de Twitter, va compartir la feliç notícia. La periodista de TV3 va fer una fotografia al seu informe d'alta oncològica de l'hospital de Barcelona, Sant Joan de Déu. Una publicació que va acompanyar d'un breu missatge, molt sincer. Entre altres coses va escriure: "Per totes, tots els que sou en el procés. Molta força. No hi ha ni victòria ni rendició. No és una batalla. És una malaltia que et toca i que portes com pots". Parlem d'això:

Les reaccions: Els seus amics, companys i seguidors a Twitter no han tardat a reaccionar a la publicació de la periodista. En total acumula més de 300 missatges i supera la barrera dels 7.000 'm'agrada'. No és per a menys. El presentador Carles Porta, la periodista Mar Poyato, la presentadora Núria Solé o el periodista Jordi Eroles són algunes de les moltes persones que han dedicat unes boniques paraules a Núria Bacardit. Entre altres coses es poden llegir missatges com: "Un feliç regal de Nadal", "El millor regal de Nadal", "Quina alegria, Núria. Això ho hem de celebrar" o "Que bonic, Bacardit, que duri".

Per últim: Núria Bacardit va ser diagnosticada amb càncer de mama triple negatiu, el més agressiu que hi ha, l'any 2017. Una malaltia que li van detectar en una mamografia rutinària. "El doctor Pere Culell hi va veure alguna cosa, però no m'ho va voler explicar fins a tenir-ho segur", ha explicat ella mateixa en el portal NacióManresa. A més, afegeix que en el moment de ser conscient va tenir un trauma de pensar "que tenia un càncer dins meu". Una malaltia que després de cinc anys ja forma part del passat. Enhorabona.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Twitter TV3