La Jungla
Sara Carbonero, en una imatge d'arxiu
Foto: Sara Carbonero, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Famosos

Sara Carbonero, operada d'urgència tres anys després del càncer

Barcelona.
Sara Carbonero, en una imatge d'arxiu
Foto: Sara Carbonero, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Sara Carbonero ha estat operada d'urgència, després d'una revisió quan fa tres anys que va ser intervinguda d'un càncer d'ovari. La cirurgia es va fer dilluns 21 de novembre a la Clínica Universitària de Navarra.

Què sabem? Segons ha avançat Lecturas, la presentadora va haver d'ingressar d'urgència per ordre dels metges, després de detectar que alguna cosa no anava bé a l'última revisió programada. La seva família no s'ha separat d'ella des d'aleshores.

Al detall: El maig de 2019, Carbonero feia públic que havia estat operada d'urgència d'un tumor en un ovari. "Afortunadament l'hem agafat a temps", explicava aleshores. "Em queden mesos de lluita i el tractament corresponent".

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Sara Carbonero (@saracarbonero)

Per últim: La indisposició de la periodista coincideix amb l'inici del Mundial de Futbol, que ha dut Iker Casillas a Qatar amb una delegació de RTVE. L'exporter de la Selecció Espanyola i exparella de Carbonero hi ha anat per fer de comentarista. Segons detalla la mateixa publicació, s'hauria plantejat renunciar a la televisió i tornar a Madrid per fer-se càrrec dels seus dos fills. Una decisió que finalment haurien aturat "per donar normalitat a la situació".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Salut