La Jungla
Almudena Cid, en una imatge d'arxiu
Foto: Almudena Cid, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Famosos

Gerardo Berodia, nou nòvio d'Almudena Cid: una vida marcada per dos grans drames

Barcelona.
Almudena Cid, en una imatge d'arxiu
Foto: Almudena Cid, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Almudena Cid ha refet la seva vida en parella, després de més d'un any separada de Christian Gálvez. El que era un rumor, aquest dimecres queda confirmat per la revista Diez Minutos: des de l'estiu surt amb Gerardo Berodia, exfutbolista del Reial Madrid que va veure truncada la seva carrera per un càncer.

Al detall: Berodia, de 41 anys, va entrar al planter del Reial Madrid quan en tenia 10. Promesa del futbol, als 15 anys li van detectar un tumor al turmell. El metge va plantejar aleshores dues opcions: amputació del peu o treure l'os. Però els pares van demanar una segona opinió, i finalment van aconseguir que salvés l'extremitat.

Tot i això, i després d'un procés de recuperació que es va allargar durant tres anys, Berodia no va tornar a ser el mateix al terreny de joc. Després de jugar a l'equip blanc, va passar anys en diversos clubs de Segona B i Tercera Divisió. Fins que va marxar a la Lliga Boliviana. Allà l'esperava una segona desgràcia.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Gerardo García Berodia (@berodia_10)

Què més sabem? Després que el fitxés el Club Deportivo Jorge Wilstermann el 2013, es va traslladar a Bolívia amb la seva dona d'aleshores i el seu fill. Però el nen va patir un greu accident en una piscina i va necessitar 600 punts de sutura. Per aquest motiu va renunciar a la seva posició de futbolista a la Lliga Boliviana i el 2014 tornava a ser a Espanya, on el seu fill va recuperar-se.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Gerardo García Berodia (@berodia_10)

Per últim: Actualment, el nou nòvio d'Almudena Cid és agent de futbolistes i col·laborador ocasional d'El Chiringuito de Jugones de Josep Pedrerol.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Futbol