La Jungla
Amaia Montero, en una imatge d'arxiu
Foto: Amaia Montero, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Famosos

Amaia Montero reapareix després d'un mes ingressada

Barcelona.
Amaia Montero, en una imatge d'arxiu
Foto: Amaia Montero, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Amaia Montero ha rebut l'alta de la clínica de Navarra on ha estat ingressada l'últim mes, i aquest dimecres diverses revistes del cor duen la foto de la seva sortida de l'hospital a portada.

Què sabem? Les revistes Semana, Diez Minutos i Lecturas porten a la primera pàgina les fotos de Montero sortint de la clínica. L'exvocalista de La Oreja de Van Gogh hi ha passat diversos dies, acompanyada també de la seva família. Ara que es troba millor n'ha pogut sortir i acabar la recuperació a casa.

Al detall: A principis d'octubre, i després de quatre anys d'aturada, la cantant va anunciar que reprenia la seva carrera musical. Pocs dies més tard, el 14 del mateix mes, una fotografia publicada al seu Instagram feia saltar totes les alarmes. "Destruïda", escrivia amb una imatge on apareixia molt desmillorada físicament.

Per últim: Sense entrar en detalls sobre la seva salut mental, la germana de l'artista guipuscoana, Idoia, va explicar aleshores a Espejo público que no passava un bon moment personal, però que no en podia parlar més perquè no n'era la representant.

Categoria: La Jungla