La Jungla
Norma Duval, en una imatge d'arxiu
Foto: Norma Duval, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Famosos

Norma Duval es casa en secret: la foto vestida de blanc, portada de revista

Barcelona.
Norma Duval, en una imatge d'arxiu
Foto: Norma Duval, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Norma Duval i Matthias Kühn s'han casat en secret i després de 13 anys de relació. La cerimònia, civil i molt íntima, s'ha fet a Gstaad, la petita localitat suïssa, al peu dels Alps, on la parella té una casa.

Què sabem? Duval i Kühn s'han donat el "sí, vull" acompanyats únicament de dos testimonis, els seus amics íntims Concha Azuara i Jorge Sainz Baranda. L'exclusiva la du en portada la revista ¡Hola!, que mostra la imatge de la vedette barcelonina vestida de blanc i amb un ram de flors entre les mans.

Al detall: En pàgines interiors hi ha també les fotos de Duval vestida de núvia als 66 anys. L'empresària va triar un vestit d'alta costuda de Carla Ruiz, de color blanc i escot de barco, amb detalls de pedreria a l'espatlla i la cintura, màniga llarga i el tall de la faldilla per sota del genoll. 

A més, per resguardar-se del fred va portar una jaqueta de visó, també blanca, i un gorro renard a conjunt, tots dos de la firma de Lina Lavin.

Per últim: El casament de Duval i Kühn arriba pocs mesos després de la seva última separació. La parella va trencar temporalment, i per segona vegada, la passada primavera, tot i que de seguida es van reconciliar. Per la Norma, aquesta és la tercera boda. Primer es va casar amb Marc Ostarcevic, pare dels seus tres fills, i després amb José Frade. Pel Matthias, aquestes són les seves segones núpcies.

 

Categoria: La Jungla