La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

Preocupació per Amaia Montero: una foto molt desmillorada fa saltar totes les alarmes

Barcelona.
Foto: | Europa Press

"Destruïda". Així ha explicat sentir-se Amaia Montero després de la publicació d'una fotografia que ha impactat els seus seguidors d'Instagram. Una imatge on apareix visiblement desmillorada, despentinada i fent molt mala cara.

Per què és important? Molt deteriorada físicament, l'exvocalista de La Oreja de Van Gogh de 46 anys preocupa els seus fans i seguidors per la possibilitat que no estigui passant un bon moment emocional. De fet, aquesta no seria la primera vegada que Montero es mostra així de vulnerable a les xarxes socials, i són molts els que les darreres hores han preguntat per la seva salut mental.

Què ha compartit Amaia Montero? Aquest divendres a la tarda, la cantant guipuscoana va compartir dos cops una foto en blanc i negre amb un evident deteriorament físic. Totalment despentinada i amb la mirada perduda, aquesta és la imatge que ha generat preocupació entre els que la segueixen:

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Amaia montero (@amaiamonterooficial)

Reaccions: No s'han fet esperar els missatges de suport d'altres famosos, que abonen encara més la teoria que alguna cosa falla amb l'Amaia Montero. Del "La vida sempre serveix" de la Paula Echevarría i el "Resiliencia compañera, eres la Reina del Pop" de Diana Navarro al text de "respecte i empatia" de Soraya Arnelas, que assegura que "ens ha tocat viure en un món molt complicat, i els que són fràgils i sensibles ho paguen molt dur".

Categoria: La Jungla