La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Paolo Vasile plora com mai en un sopar sorpresa pel seu comiat de Mediaset

Barcelona.
Foto: | Telecinco

L'empresari italià, Paolo Vasile, es troba en la recta final del seu càrrec com a conseller delegat de Mediaset España.

Què sabem? A l'octubre es va saber que Paolo Vasile, per voluntat pròpia, havia pres la decisió de deixar el seu càrrec com a conseller delegat del grup Mediaset després de 23 intensos anys. Una notícia que va agafar a molts per sorpresa i que en qüestió de minuts va córrer com la pólvora. Un càrrec de Paolo Vasile com a conseller delegat que es prolongarà fins al pròxim 31 de desembre del 2022. En aquell moment el seu lloc el passaran a ocupar Alessandro Salem  i Massimo Musolino. Borja Prado, actual president de Mediaset, tindrà major poder.

Què ha passat? Durant la nit del dimarts 22 de novembre s'ha celebrat a Madrid un sopar sorpresa per agrair a Paolo Vasile tota la feina feta durant aquests anys. Un sopar al qual han assistit moltíssimes persones. Entre elles tot l'equip directiu de Vasile, el consell d'administració de la cadena, l'equip directiu de Mediaset Itàlia o la presentadora i gran amiga de Paolo, Ana Rosa Quintana. Un sopar que Paolo no s'esperava per a res del món. Per aquest motiu, només arribar es va quedar absolutament parat. Tot seguit, es va trencar a plorar fruit de l'emoció.

En profunditat: Un especial sopar del qual Ana Rosa Quintana n'ha parlat en el seu programa, durant el matí del dimecres 23 de novembre. La presentadora ha dit:

  • "Ell ha decidit marxar i ha estat una persona molt gran dins la televisió".
  • "És una persona que té un cor molt gran i que ha cuidat molt a tots els que hem treballat en aquesta casa".
  • "Va ser molt emotiu perquè quan va arribar i es va trobar tot el que hi havia muntat no s'esperava res".
  • "Un dels moments més especials va ser quan Paolo va veure els seus fills. Ens vam posar tots a plorar".
  • "És curiós perquè hi havia molta gent en el sopar i ningú va dir absolutament res".
  • "Crec que mai oblidarà la nit que hem passat i tots els que estàvem allà, tampoc".
  • "Va acabar el seu discurs dient que ens estimava a tots molt i crec que va ser un acte d'amor. Gràcies Paolo per tot".

Per últim: La marxa de Paolo Vasile com a conseller delegat de Mediaset coincideix amb un moment molt delicat per a la cadena. I és que el grup audiovisual travessa una forta crisi d'audiència. Els reality shows, que són els formats per excel·lència de Telecinco, no generen l'interès que generaven en un passat. Només cal veure com Pesadilla en el paraíso, una de les grans apostes de la cadena per aquesta temporada, no està aconseguint, ni de bon tros, les dades que s'esperaven. L'altra cara de la moneda és el grup Atresmedia, principal competidor, que des de fa uns mesos està imparable aconseguint molts bons registres. Seran capaços els successors de Vasile de fer un gir a tot plegat? 

Categoria: La Jungla