La Jungla
Foto: | Instagram
Televisió

Cristina Porta revoluciona als seus fans anunciant el seu pròxim repte a Telecinco

Barcelona.
Foto: | Instagram

La col·laboradora de televisió i periodista, Cristina Porta, acaba l'any amb un nou repte sota el braç que afronta amb moltes ganes i il·lusió.

Què sabem? Des de principis de desembre Cristina Porta s'ha convertit en una cara molt habitual en l'univers Sálvame. I és que la catalana, a principis de mes, va sorprendre a tothom fitxant com a col·laboradora pel programa de les tardes de Telecinco. Un repte professional que se suma al que ha anunciat durant les últimes hores a través del seu compte de Twitter, i del que la cadena on treballa també se n'ha fet ressò.

De què es tracta? Per intentar tenir més audiència i competir amb Antena 3, des de fa un parell de mesos, els divendres a la nit Telecinco aposta per emetre el concurs musical Mediafest Night Fever. Un espai produït per La Fábrica de la Tele on els concursants, famosos i de l'univers Sálvame, presumeixen de les seves cordes vocals. Un programa d'entreteniment on aquest divendres 30 de desembre, just abans d'acabar l'any 2022, participarà Cristina Porta. En el vídeo de presentació que ha gravat per al programa d'entreteniment de Mediaset, Cristina Porta assegura:

  • "En tinc moltíssimes ganes".
  • "El meu punt fort és l'actitud i també la supercançó Te Sale".

En profunditat: La de Lleida es transformarà amb l'artista de República Dominicana, Lennis Rodríguez, i les dues posaran veu a la cançó Te sale. Un tema que va sortir al mercat l'any 2021.

Les reaccions: Els seguidors de Cristina Porta, que no són pocs, s'han alegrat molt de saber que la de Lleida formarà part de la pròxima entrega del programa. Tant és així que la catalana no para de rebre missatges d'ànims i felicitació a través del seu compte de Twitter i d'Instagram. "M'encanta", "D'aquí a Eurovisió" o "Estem molt orgullosos de tu" són alguns dels molts comentaris que es poden llegir.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Cristina Porta Acosta (@cristiporta)

Per últim: A banda de la incorporació de Cristina Porta, el programa dels divendres a la nit ha anunciat que per a la pròxima gala tornen les expulsions. És a dir, les actuacions dels concursants quedaran en mans del públic i les dues menys votades hauran de competir per saber qui continua actuant en el Mediafest Night Fever i qui se'n va a casa. Des de Telecinco també han dit que el pròxim programa estarà presentat per Núria Marín, Adela González i un nou presentador, que sorprendrà a tota l'audiència i que mai ha presentat un programa de televisió.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Telecinco Música