La Jungla
Cristina Porta al plató de 'El Circ'
Foto: Cristina Porta al plató de 'El Circ' | 8tv
Televisió

Cris Porta i 'El Circ' de 8tv: la notícia més esperada, enmig de l'enrenou a Telecinco

Barcelona.
Cristina Porta al plató de 'El Circ'
Foto: Cristina Porta al plató de 'El Circ' | 8tv

Cristina Porta torna a El Circ de Frank Blanco, tres setmanes després d'allunyar-se dels platós de 8tv per estrenar-se com a col·laboradora a Sálvame de Telecinco. Ho fa en plena polèmica pel cas Jorge Pérez.

Què sabem? Tal com apuntava ella mateixa en un tuit aquest dimarts a la nit, Cristina Porta serà aquest dimecres a El Circ de 8tv, on fa de col·laboradora des del passat mes de setembre. Des que el passat 5 de setembre s'estrenés al programa de Jorge Javier Vázquez, la lleidatana no havia tornat.

Què diuen? Després que Porta apuntés a Twitter que es deixaria veure de nou aquest dimecres a 8tv, el compte d'El Circ també ha reaccionat amb dues emoticones que fan el cor amb les mans:

A més, Porta va expressar la setmana passada el seu desig de tornar aviat al programa de Frank Blanco. De fet, en un primer moment havia de ser baixa fins l'11 de desembre, però les aparicions a Telecinco han allargat la seva absència a 8tv. "És difícil organitzar-me per anar a Barcelona. Aquest mes serà una mica sobre la marxa, però tinc ganes de tornar a El Circ", confessava fa pocs dies.

Polèmica. La Cristina serà a El Circ l'endemà que hagi esclatat definitivament el cas Jorge Pérez. Uns missatges anònims a Sálvame asseguren que la catalana hauria tingut més que una amistat amb el guàrdia civil, a l'ull de l'huracà per la infidelitat pública a la seva dona amb la model Alba Carrillo. El mateix talp afirma que haurien estat enxampats en un hotel de Toledo l'estiu passat: "Aquesta tia va de santa i no. Ella va entrar amb ulleres de sol i una gorra. Ell ho va fer pel parking".

Per últim: Porta ho nega tot. "No sé què s'ha pres la persona que ha trucat, o si això és una broma pels Sants Innocents. Mai he quedat amb en Jorge. És absolutament mentida", s'exclama. "No hi pot haver ni una prova perquè no he trepitjat Toledo des de fa anys; i amb en Jorge òbviament que no he tingut res, sinó no seria aquí dient que soc la seva amiga", dona per tancat el culebrot nadalenc de Telecinco.